fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Originalan video iz 1942. godine prikazuje borbu američke vojske s NLO-ima iznad Los Angelesa!

Autor: Dnevno.ba

LOS ANGELES - Bitka za Los Angeles, poznata i pod nazivom Zračni prepad Los Angelesa naziv je suvremenih izvora o incidentu u Los Angelesu.

Alarmi širom grada su se aktivirali zbog navodnog napada neprijatelja, dok je Američka protuzračna obrana reagirala s masovnom paljbom protuavionske obrane, a oko 1400 granata ispaljeno je u nebo iznad Los Angelesa tijekom te večeri.

Incident se dogodio manje od tri mjeseca nakon što su se Sjedinjene Države priključile Drugom svjetskom ratu kao posljedica napada na Pearl Harbour od strane japanske mornarice, i dan nakon bombardiranja Ellvooda 23. veljače.

U početku se smatralo da je protuavionska vatra bio odgovor na napad japanskih zrakoplovnih snaga, ali je na konferenciji za novinare ubrzo nakon toga, tajnik američke mornarice opisao incident kao “lažnu uzbunu”.

Novine tog vremena objavile su niz izvještaja i špekulacije o prikrivanju.

Neki ufolozi su čak tvrdili da masovna paljba protiv aviona nije bila usmjerena na japanske bombardere, već na vanzemaljske brodove.

Ali u javnosti se pojavila teorija da su u pitanju ništa drugo nego vremenski baloni. Odsjek za povijest zrakoplovnih snaga Sjedinjenih Država pripisao je događaj slučaju ”ratnih živaca” koji je vjerojatno izazvan izgubljenim balonom (za mjerenje prognoze).

Predstavnik iz Santa Monike pozvao je na kongresnu istragu, rekavši:

“…nijedno od do sada ponuđenih objašnjenja nije uklonilo epizodu iz kategorije ‘potpune mistifikacije’ … to je bila praksa ili racija da bi se uplašilo 2.000.000 ljudi, ili pogrešan identitet, a možda i sam napad na političku osnovu za oduzimanje ratne industrije Južne Kalifornije.

Međutim, zasnovan uglavnom na slici objavljenoj u Los Angeles Times-u 26. veljače 1942. godine, ufolozi širom svijeta vjeruju da američka vojska nije pucala na meteorološke balone ili japanske bombardere u kasnim satima 24. veljače do početka 25. veljače već u pravi NLO.

Ufolozi tvrde da fotografije i video snimak jasno prikazuje reflektore fokusirane na vanzemaljske brodove.

Pogledajte video i recite nam što vi mislite:

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});