fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Predstavljanje aplikacije za dobivanje bespovratnih sredstava potpore

Autor: Dnevno.ba

ŠIROKI BRIJEG - U hotelu Park, Široki Brijeg sutra će (utorak) s početkom u11 sati biti upriličeno događaj pod nazivom „Ne propustite nikad više priliku za dobivanje bespovratnih sredstava potpore!“ na kojem će biti predstavljena logoaplikacija za mobilne uređaje HERAG.

Aplikacija će svojim korisnicima ubuduće omogućiti jednostavan pristup velikom broju javnih poziva u BiH ali i onima iz pretpristupnih fondova EU. Riječ je o aktivnosti razvojne agencije Zapadnohercegovačke županije, HERAG koja poziva sve zainteresirane da u utorak posjete hotel Park i informiraju se o korištenju ove aplikacije. Inače, aplikacija je razvijena kroz tehničku pomoć programa za lokalnu samoupravu i ekonomski razvoj u Bosni i Hercegovini, EU ProLocal, kojeg zajednički financiraju Europska Unija i Vlada Njemačke, a implementira Deutsche Gesellschaft fuer Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Uvođenjem aplikacije HERAG želi poboljšati komunikaciju sa svojim korisnicima, poglavito poduzetnicima.

Aplikacija je suvremen, jednostavan i brz komunikacijski alat sa sljedećim pogodnostima:

• Dostava relevantnih informacija u aktualnom trenutku

• Moguć je obuhvat neograničenog broja korisnika

• Korisnik jednostavno vrši prilagodbu postavki aplikacije u skladu s vlastitim navikama i željama

• Aplikacija omogućuje i dvosmjernu komunikaciju, prikladno za anketiranja i provjeru zadovoljstva uslugom

Živimo u svijetu u kojem brzina reagiranja, nerijetko, predstavlja odlučujući faktor u postizanju konkurentnosti. Iz HERAG-a očekuju da uporaba ove aplikacije doprinese upravo tome. Iz HERAG-a napominju kako je sadržaj informacija koje će biti dostavljane putem aplikacije isključiva odgovornost ove razvojne agencije i ni na koji način ne odražava nužno stajališta Europske Unije.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});