PRISTUPAČNA CIJENA: Motorola predstavila Moto G9 Power

Autor: dnevno.ba

Motorola je predstavila novi model iz ranga povoljnih smartphonea, a to je Moto G9 Power. Prema dostupnim informacijama, uređaj će koštati oko 200 evra.

Moto G9 Power ima jedan značajan prodajni adut, a to je ogromna baterija ovog uređaja od 6.000 mAh. Iz Motorole su obećali da će ova baterija omogućiti do 60 sati rada. Ovo ipak najveća baterija koju smo vidjeli u slučaju uređaja ovog kalibra, ali je ipak značajna prednost.

Moto G Power će u Evropi koštati 200 eura, a tačan datum početka prodaje zasad nije poznat. Također, pojavit će se i na odabranim tržištima poput Azije, Latinske Amerike i Bliskog istoka.

Uređaj posjeduje tri stražnje kamere među kojima je glavna od 64 MP, dok je naprijed selfie kamera od 16 MP. Moto G9 Power ima 6,8-inčni LCD ekran, 128 GB interne memorije, 4 GB RAM-a i Qualcommov Snapdragon 662 procesor. Senzor za otisak prsta nalazi se na stražnjoj strani skriven ispod Motorolinog logotipa, a s bočne strane je Google Assistent dugme.

Mobitel je optoran na slučajno posipanje, ali ne i na potapanje u vodu. Bit će dostupan u dvije boje, Electric Violet i Metallic Sage boji, a podržava 20W punjenje.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI