SPONZORIRANI TEKST: Čović posjetio novouređene prostorije RTV Herceg-Bosne

Autor: Dnevno.ba

MOSTAR - Novouređene prostorije Radiotelevizije Herceg-Bosne u Mostaru u utorak je posjetio predsjednik Hrvatskog narodnog sabora BiH.

U izaslanstvu su bili i predsjednik Nadzornog odbora te Skupštine RTV Herceg-Bosne Zdenko Ćosić i Toni Kraljević.

Predsjednik HNS-a i HDZ-a BiH Dragan Čović istaknuo je kako je za njega ovo preznačajan projekt.

Kada smo krenuli u ovu avanturu mnogi su kazali kako je ovo još jedna predizborna varka. Danas mi je drago da RTV Herceg-Bosne kao vlasnici pokrivaju naše općine, gradovi i županije. Drago mi je da prostorije koje sam danas obišao svjedoče da je ovo dobar početak eksperimentalnog programa, kazao je Čović dodajući kako je glavni dogovor s ravnateljem Stipom Galićem bio da svi ljudi koji rade na televiziji i radiju moraju biti po ugovoru te da im se moraju uplaćivati bruto primanja.

Ono što nam još preostaje jesu novi prostori kroz neko dogledno vrijeme i osposobljavanje novih mladih snaga. U ovom trenutku imamo dopisništva iz Orašja, Kiseljaka, Tomislavgrada, dijela oko Mostara. Mreža odašiljača, njih četrdesetak, jamčit će da svi oni koji budu željeli gledati ovaj program, moći uživati u tom programu bez obzira u kojem dijelu BiH žive, dodao je Čović.

Predsjednik Skupštine RTV Herceg-Bosne Toni Kraljević izrazio je zadovoljstvo uloženim u ovaj projekt ističući kako prije svega treba osigurati financijsku stabilnost.

Vidjevši sve ove iskusne novinarske “vukove” uvjeren sam kako će kvalitet i sadržaj programa kako bude vrijeme odmicalo biti na zadovoljavajućoj razini na zadovoljstvo svih Hrvata u BiH, ali i svih ostalih građana koji budu pratili te sadržaje, naglasio je Kraljević.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI