fbpx

WhatsApp konstantno nadograđuje svoju platformu i sada je uveo novu korisnu opciju u grupne razgovore

Autor: dnevno.ba

WhatsApp konstantno nadograđuje svoju platformu za komunikaciju novim opcijama i mogućnostima, a jedna od takvih opcija koju pripremaju odnosi se i na – ankete.
Mogućnost anketa, odnosno glasanja između više mogućih odgovora na postavljena pitanja, već neko vrijeme imaju korisnici konkurentskih platformi poput Vibera i Telegrama. Prema informacijama sa stranice WABetaInfo, opcija anketa na WhatsAppu tek je u ranoj fazi razvoja i još nije poznato kako će izgledati, ali zato znamo da će proći još neko vrijeme dok postane dostupna svim korisnicima, piše B92.

Moći će da se koristiti u grupnim razgovorima u kojima će biti vrlo korisna pa će osobe koje sudjeluju u njima moći jednostavno odlučiti o npr. mjestu na koje žele izaći u subotu uvečer, filmu koji će gledati u kinu itd.

Iako nije riječ o nekoj revolucionarnoj opciji koja bi oduševila milijune korisnika poput npr. jednostavnog prebacivanja profila i komunikacije s iPhonea na Android i obrnuto, svakako treba pohvaliti svaki novitet koji će poboljšati iskustvo upotrebe aplikacije.

Iz WhatsAppa još nema službenih informacija o anketama i mogućnosti glasanja unutar grupnih razgovora, a kada ta opcija bude pri kraju, prvo je možemo očekivati u test verzijama aplikacije, pa ćemo tada znati da se bliži i njeno službeno lansiranje.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI