Zvekir – Dašak BiH na vašem telefonu

Autor: Dnevno.ba

SARAJEVO - Prateći svjetske trendove u razvoju gadgeta - dodataka za mobitele, tim mladih ljudi u kompaniji WEB387 razvio je bh. verziju trenutno popularnog “phone finger ringa”. Od sada će se ovaj gadget moći kupiti u obliku Bosanskog Zvekira.

Zvekir je izrađen od zamka, materijala koji je spoj cinka i aluminija. Pokretni zglob se okreće za 360 stupnjeva i prilagođava ruci. Postavljen pod 90 stupnjeva služi kao držač telefona. Idealan je za sigurno slikanje i pisanje.

Zvekir je upakiran u posebnu drvenu kutiju na kojoj je moguće gravirati vaš logo. Pakiranje prati i knjižica o simbolici zvekira na bosanskom, engleskom, njemačkom, francuskom, turskom i arapskom jeziku. Zvekir se aplicira na stražnju stranu telefona, preporučljivo na donji dio maske.

I da, kao što je naš tim #pozvekirio dok je izradio ovaj gadget, tako se nadamo da ćete i vi pozvekiriti s nama noseći dašak domovine na svojim mobilnim telefonima. Možete ga pokloniti svima koji su osjetili šta je Bosna i Hercegovina i dio nas žele ponijeti sa sobom…

Više na:

http://zvekir.ba/o-zvekiru/

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI