fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Twitter

Dalić: Privilegija je imati ovakvu ekipu, već krećemo priprema za Argentinu

Autor: dnevno.ba

Dan nakon trijumfa nad Brazilom i plasmana u polufinale Svjetskog prvenstva u Kataru novinarima će se obratiti izbornik Vatrenih Zlatko Dalić.

– Kad izbaciš sa Svjetskog prvenstva reprezentaciju kao što je Brazil moraš biti sretan i ponosan. Umoran sam, ali već danas kreće priprema za Argentinu, rekao je izbornik na početku konferencije za novinare iz trening-kampa hrvatske reprezentacije Al Ersal 3. Konferenciju za novinare možete pratiti na našoj Facebook stranici HRTSport.

Diljem svijeta novinari su izvještavali o borbi Davida i Golijata.

– Ljudi su uživali, jedna mala nacija je pobijedila, nisam imao vremena gledati komentare. Hvala svima, mi smo poslali najveću poruku da nismo odustali, da smo pokazali karakter, borili se od zadnje kapi krvi. Privilegija je imati ovakvu ekipu. Najveća poruka je da ne odustajemo, a ostale poruke ću pogledsati kasnije.

Koliko je štete igračima donio još jedan produžetak u nizu?

– Pobjeda poništi sve, zaboravi se da se trči 120 minuta, nije se osjetilo sinoć onih 120 minuta protiv Japana. Mislim da nećemo zbog toga imati problema, jer nećemo imati vremena za razmišljati o tome, poručuje izbornik.

– Moramo sve napraviti da učinimo nešto više, toliko smo se svi zajedno mučili, trudili, živcirali, da sad ne napravimo taj korak. Zato pitanje umora neće biti prisutno i nećemo ga uopće spominjati. Proslavili jesmo, ali već danas kreće priprema za Argentinu. Čeka nas težak protivnik, motiviran još od prošlog SP-a koji iza sebe ovdje ima vojsku navijača, tako da umor nećemo uopće spominjati.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});