fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

7Dnevno organizira tribinu za Hrvate u Münchenu

Autor: R.I.

MÜNCHEN - U nedjelju 26. travnja 2015. Hrvatima u Münchenu predstavit će se poznati hrvatski pisci i inetelektualci: povjesničar, prof. dr. Josip Jurčević i Tihomir Dujmović, novinar kolumnista najčitanijeg hrvatskog političkog dnevnika 7 dnevno.

Tribinu s početkom u 18.30 sati organizira Akademski Krug HKŽ-München uz potporu Hrvatskih studenata iz Munchena.

Uglednici iz domovine govorit će o zanimljivim temama iz hrvatskog društvenog života i uzavrele političke scene, a ujedno i nazočnima predstaviti svoja poznata dijela.

Primjerice prof. Jurčević nazočnima će govoriti o svojim dijelima: “Hrvatska od Bleiburga do danas”, Bleiburg-jugoslavenski poratni zločini nad Hrvatima ‘‘Prikrivena stratišta i grobišta jugoslavenskih komunističkih zločina; ‘‘Slučaj Perković-spašavanje zločinačke budućnosti”.

Novinar 7 dnevno Tihomir Dujmović predstavit će i svoje dvije knjige:

“Tko mi zabranjuje pisanje kolumni; “Hrvatska u raljama djece komunizma”.

Na tribini se očekuje mnoštvo naših ljudi iseljenika koje zanima trenutna situacija na hrvatskoj političkoj sceni, posebice sada uoči skorašnjih Parlamentarnih izbora na kojima se očekuju velike političke promjene, ali i odgovornost onih koji budu preuzeli vlast,  jer “Lijepa naša“ to zaslužuje, može bolje i odgovornije s demokratskim procesima, protiv jednoumlja svake vrste i za bolji gospodarski razvoj koristeći svoje prirodne resurse a i mozgove koji se nalaze širom svijeta, navodi se u priopćenju UHS München.

Autor: R.I.
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});