fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Amel Pervan bez ikakvoga razloga zaprijetio tužbom portalu Dnevno.ba

Autor: Dnevno.ba

SARAJEVO - Izvjesni Amel Pervan povremeno se javi uredništvu portala Dnevno.ba, pa smo i ranije objavljivali neke njegove "uratke" kroz koje brani svoj ugled i čast s obzirom da ga, prema njegovom mišljenju, bezrazložno ponekad prozivaju predstavnici određenih braniteljskih udruga, konkretno Vlado Marušić ispred udruge razvojačenih branitelja HVO-a ŽZH, pa se tako naš stalni čitatelj Amel Pervan još jednom javio i poslao određeni demantij, čak nam zaprijetio i tužbom (zbog objave priopćenja tih nekih udruga koje su krajnje autentične i stoje iza svojih objava!?), pa evo ovom prilikom objavljujemo demantij dotičnoga (skupa s dostavljenom dokumentacijom), ali ujedno javno ovim putem upozoravamo Amela Pervana da nam ubuduće ne prijeti bez ikakvoga povoda pošto u tom slučaju mu više nećemo ustupiti ni milimetar prostora, a sigurno ćemo u tom slučaju mi njega tužiti, pa nas baš zanima kako će se isti obraniti na sudu!

DEMANTIJ AMELA PERVANA

Priopćenje i demantij za javnost, na prozivke Vlade Marušića i iznesene laži na Vašem portalu, gdje se spominje moje ime.

I pored moga demanta i dokaza koje sam priložio, na medijsku hajku Vlade Marušića kojom konstantno spominje moje ime, on i dalje nastavlja to raditi preko svojih podobnih medijskih portala. Pored toga, sada to nastavlja preko nekakve udruge iz Zenice. Pozadina svega mi je jasna. Prijeti nekakvom krivičnom prijavom zbog lažnog predstavljanja, kako to on navodi, a ja mu poručujem neka samo izvoli. Pervan Amel niti je nelegalan, niti nelegitiman. Pervan Amel je imenovan u Radnu grupu za izradu zakona o borcima i članovima njihovih porodica, ispred boraca ARBiH iz Kampa boraca iz Alipašine 41 u Sarajevu, a imenovala me je Vlada FBiH. Pervan Amel nije predstavljao niti Vladu Marušića, niti pripadnike HVO-a, već ih je predstavljao gospodin Nikica Tomić, član Radne grupe. Sve što Vladi Marušiću nije jasno, neka odgovore potraži gdje želi i kada želi?! Rado ću mu prezentirati sve dokaze. Samo želim da poručim Vladi Marušiću, da ću ga tužiti za povredu ugleda i časti, kao i za nanesenu duševnu bol. Vidimo se Vlado Marušiću na sudu. U prilogu vam ponovo dostavljam dokumentaciju, koju trebate objaviti, radi demanta na iznesene laži od strane Vlade Marušića, navodi se u dostavljenom dopisu/demantiju Amela Pervana, veterana Armije BiH.

NAPOMENA:
Portal Dnevno.ba već je 09. svibnja 2019. godine objavio sličan demantij gospodinu Amelu Pervanu, no možda je čovjeku u međuvremenu “otupilo” pamćenje pa je zaboravio. Istina, u par navrata je dotični spomenut u priopćenjima URB HVO-a ŽZH koja su također objavljena na portalu Dnevno.ba, no kod nas nema cenzure i svima objavljujemo sve što pošalju ukoliko su spremni stati iza napisanoga. Stoga za nekakve tužbe ovakve vrste, kakvima nama prijeti Amel Pervan, sigurno mi nismo prava adresa, a pošto je riječ o osobi iz braniteljske/boračke populacije biti ćemo još toliko korektni pa ga i na ovaj način upozoriti na takve poteze i eventualne posljedice. Upozorili smo ga prvi, ali i posljednji put.

VEZANI TEKST:

https://www.dnevno.ba/vijesti/amel-pervan-demantirao-navode-vlade-marusica-i-udruge-razvojacenih-branitelja-hvo-a-zzh-168190/

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});