fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Arhiva

Amir Gross Kabiri na Večernjakovom pečatu proglašen za gospodarstvenika godine

Autor: Dnevno.ba

Amir Gross Kabiri, izraelski biznismen na čelu M. T. Abraham Group, koja je preuzela mostarski Aluminij, nakon gašenja ove tvrtke proglašen je za gospodarstvenika godine na sinošnjoj manifestaciji “Večernjakov pečat”, koja je održana u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača.

– Bosna i Hercegovina ima ogroman potencijal da bude vodeći gospodarski pokretač u balkanskoj regiji. S vizijom i proračunatim odvažnim odlukama, pod mojim vodstvom, M. T. Abraham Group nastavit će ulagati u ovu perspektivnu zemlju jer smatramo da ništa ne može spriječiti našu odlučnost i vjeru u stvaranje bolje budućnosti za njezine građane. Budućnost pripada onima koji iniciraju, stvaraju i vode, stoga potičem bistru mladu generaciju da se ne boji preuzimanja inicijative jer, zahvaljujući vašoj kreativnosti i mudrosti, ova će zemlja razviti vlastitu ekonomsku silu. Hvala vam i Bog vas blagoslovio – poručio je Kabiri zahvalivši uredništvu Večernjega lista na velikoj časti koja mu je ukazana dodjelom nagrade za gospodarstvenika godine.

M. T. Abraham Group od uništenog hercegovačkog giganta u Mostaru stvorio tvornicu Aluminij Industrija te zaposlio, investirao i proširio poslovanje. Najveći je izvoznik i uvoznik. Otvara suvremenu galeriju u koju će donijeti djela najpoznatijih svjetskih umjetnika. Generalni je sponzor Zrinjskog, nogometnog prvaka BiH, prenosi HMS.

 

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});