APEL: Narode, sada nam treba zajedništvo, a ne kada spašavamo guzicu Draganu Čoviću

Autor: Dnevno.ba

MOSTAR - Koronavirus je stigao u Mostar. Bilo je pitanje dana kada će ovo službeno biti obznanjeno, a kada je već tako upućujem apel da se odmah javno objave podaci svake zaražene osobe, jer na taj način najlakše se može ublažiti širenje ove pojave, jer samom objavom punog imena i prezimena zaražene osobe mnogi će se sami sjetiti, koji su bili u eventualnom kontaktu, s dotičnom osobom, te potom javiti na testiranje, a na taj način, pravovremenom reakcijom, možda spasiti i sebe, kao i druge oko sebe.

Svi znamo kakva se pogreška, neoprostiva pogreška, dogodila ovih zadnjih dana u Mostaru i kako je u SKB Mostar preko “štele” stigao koronavirus, jer ovdje ništa i ne može doći bez “štele” pa tako ni jedno ovakvo zlo, ali baš zato sada nam je uistinu potrebno zajedništvo kakvo smo imali početkom devedesetih u ratnom vremenu ili tijekom snježnog nevremena 2012. godine, a potom i poplava, koje su u BiH također načinile veliku štetu. Ovo sada nije zajedništvo na kakvo zadnjih godina, spašavajući svoju guzicu, poziva Dragan Čović. Ovdje se radi o zajedništvu koje je nužno za spas običnog malog čovjeka, zajedništvo za ublažavanje posljedica od zla koje je pogodilo gotovo cijeli svijet, pa tako i ovu našu Hercegovinu, naše “malo selo”.

I stoga, koliko je moguće, u vremenu koje slijedi budimo pri ruci jedni drugima i pokažimo veličinu našeg naroda, našeg običnog malog čovjeka… Pokažimo zajedništvo. Onako kao kada igraju naši VATRENI.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI