fbpx

Bandić odgovorio Juričanu: Ovim džinom nazdravit ću za sedmi mandat

Autor: dnevno.ba

Redatelj Dario Juričan je gostujući u HRT-ovoj emisiji Nedjeljom u dva ponovno žestoko opleo po zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću i brojnim aferama koje su s njim povezane.

Osvrnuo se i na nedavnu premijeru svog filma “Kumek”, na čiju je premijeru pozvao Bandića o kojem je, na kraju, i sam film.

“Milan Bandić nije došao na premijeru, došao je u predvorje. Ljuljao se, jedva je pričao, ušao je s natpisom neumoran, a nije mogao stajati, kao stari ofucani djedica. On ima 65 godina mislim da je to vrijeme za mirovinu, a ovaj gospodin zaslužuje zatvor prije toga. Nije htio primiti knjigu na poklon, dao mi je 70 kuna. Prije toga sam mu dao džin i ako ćemo po toj njegovoj seljačkoj logici, duguje mi 240 kuna. Začudilo me to da ne zna ni poklon primiti”, rekao je Juričan.

No, uskoro nakon emisije na Facebook stranici zagrebačkog gradonačelnika osvanuo je odgovor uz prigodnu sliku boce džina i natipisa “neumoran”, istog onog koji je nosio na majici s premijere:

“Ovim ginom, koji mi je za rođendan poklonio moj nesuđeni imenjak, nazdravit ću u svibnju iduće godine za sedmi mandat. Na izborima pobjeđuje neumorni rad i ljubav prema čovjeku, a ne jal i mržnja!”, piše na stranici Milan Bandić gradonačelnik Zagreba.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI