fbpx

Beroš primio oca koji već više od 130 dana traži pravdu za svoju kćer: ‘Ministar mi je potvrdio sumnje, no štiti kolege’

Autor: dnevno.ba

Enver Beka, koja traži pravdu za svoju preminulu kćer Šeherezadu, razgovarao je s ministrom zdravstva Vilijem Berošom. Navodi kako mu je ministar potvrdio da dokumentacija nije kompletna i da to nije dokumentacija njegove kćeri.

“Potvrdio nam je da to nije dokumentacija od Šeherezade, da je to opet lažna dokumentacija. To godinama traje, šalju nam lažne dokumentacije. On ne želi se u to upetljati, ministar Beroš štiti svoje kolege”, rekao je poslije sastanka s ministrom za portal Otvoreno.

Vraća se na Trg bana Josipa Jelačića gdje je već 131 dan te poručuje da neće odustati od pravde. Naime, od 27. srpnja živi i spava na Trgu bana Jelačića odakle neće otići sve dok se ne dozna istina.

Prije četiri godine njegova petogodišnja kći Šeherezada otišla je na operaciju glave u KBC Zagreb. Krajem 2015. godine zbog problema s pumpicom joj je pozlilo pa je iduće godine naručena na operaciju glave.

No, operacija nije prošlo dobro pa je djevojčica smještena u intenzivnu njegu i više nikad se nije probudila. Šeherezada se rodila u 26. tjednu trudnoće, a zbog hidrocefalusa u glavi je imala pumpicu koja je višak tekućine iz lubanje odvodio u želudac.

Tvrdi da mu je Klinički bolnički centar Rebro dostavio nepotpunu i lažnu dokumentaciju. Također tvrdi da je dokumentacija od 2017. godine bila kod ministra zdravstva Vili Beroša, koji je dugi niz godina angažiran kao sudski vještak na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu, što je ministar i potvrdio na sastanku te mu je rekao da ništa nije mogao učiniti jer dokumentacija nije bila nepotpuna.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI