BOOM U TUZLI: “Sekunda” postao novi član Demokratske fronte!

Autor: Dnevno.ba

TUZLA - Ugledni Tuzlak, Prof. dr. Edin Osmanbegović (zv Sekunda), profesor Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Tuzli i dosadašnji član Naše stranke Tuzla, pridružio se jučer Demokratskoj fronti Tuzla gdje planira nastaviti svoje političko djelovavanje, kao i veliki broj bivših članova Naše stranke.

Prof. Osmanbegovic potpisao je jučer u prostorijama GO DF Tuzla pristupnicu za članstvo u Demokratskoj fronti te u svojoj izjavi navodi „U DF ulazim potpuno otvorena srca. Želim biti član stranke koja je prepoznata kao jedna od demokratskih perjanica u Bosni i Hercegovini. Želim svojim pristupanjem biti dio tima s kolegom Prof. Dr. Šarić Bahrudinom i biti dio tima koji želi raditi na ekonomskom razvoju, posebno razvoju našega grada Tuzle. Želim da Tuzla postane prdvodnik urbanog razvoja i zapošljavanja mladih. Imamo mogućnosti i trebamo ih iskorisiti. S DF-om vidim istinsku mogućnost da to uradimo. Idemo zajedno.“

Povod za ovaku odluku novih članova DF-a jeste prepoznavanje vrijednosti, koncept rada i način transparenog donošenja odluka kroz poštivanje organa stranke.

Ističu da će kroz timski rad i svakodnevnu koordinaciju sa građanima posredstvom mjesnih odbora Grada Tuzle doći do pobjede i poboljšanja uslova života gradana u našem gradu, ali i u cijeloj BiH.

Demokratska fronta i dalje ostavlja otvorena vrata za sve poštene ljude koji žele dati svoj doprinos, navodi se u priopćenju ove stranke.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI