fbpx

BUSOVAČA: Pronađen kombi kojim je bježao dvostruki zenički ubica

Autor: dnevno.ba

Kombi za kojim je zenička policija tragala od jučer ujutro nakon izvršenog ubistva u Zenici pronađen je u mjestu Grablje u neposrednoj blizini magistralnog puta M-5 kod Busovače.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona u saradnji s policijom Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona trenutno osiguravaju lokalitet na kojem je pronađen bijeli kombi kojim se nakon jučerašnjeg ubistva s mjesta događaja udaljio Caner Taylan.

Ovu informaciju za Klix.ba je potvrdio glasnogovornik MUP-a SBK Hasan Hodžić koji je kazao da je policija oba kantona na mjestu događaja te da se pretražuje širi teren.

Zenička policija sinoć je apelirala na građane da jave sve informacije vezane za ovaj slučaj na broj 122 ili 032 449 250.

Caner Taylan je glavni osumnjičeni u slučaju ubistva dva trgovca devizama u Zenici koje se dogodilo jučer. Kako saznajemo, razmjena veće količine novca je bila dogovorena na lokalitetu gdje su pronađena tijela ubijenih Zeničana nakon čega je Taylan pobjegao najvjerovatnije s još jednom osobom za kojom policija također traga.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI