fbpx

KOŠARKA: Vodeći Zrinjski pao u Širokom Brijegu, Igokea deklasirala Bosnu

Autor: Dnevno.ba

ŠIROKI BRIJEG - Domaći klubovi ostvarili su maksimalan učinak u 7. kolu Lige 6 za košarkaškog prvaka Bosne i Hercegovine, a najveće iznenađenje kreirala je posljednjeplasirana momčad Širokog ostvarivši uvjerljiv trijumf nad vodećim Zrinjskim 95:80.

T.J. Cromer je s učinkom od 25 poena, te 5 skokova i isto toliko asistencija predvodio domaću momčad, a jako dobri bili su i mladi dragulji širokobriješke momčadi Josip Batinić sa 17 poena i 6 skokova, te Dario Drežnjak sa 16 poena i 9 skokova.

 

Sven Smajlagić je bio najbolji u Vlašićevoj momčadi s 23 poena i 5 skokova, dok je Toure Murry dodao 18 poena i 5 asistencija.

 

Igokea je s uvjerljivih 88:62 pobijedila Bosnu Royal i na najbolji mogući način joj uzvratila za isto tako uvjerljiv poraz u njihovom prvom međusobnom srazu. Nikola Jevtović je sa 16 poena predvodio domaće, Vuk Radivojević i Danilo Šibalić su dodali po 12 poena, dok je kod “Studenata” prednjačio američki dvojac Joseph Obrien sa 16 i Cory Brandford s 14 poena.

 

Spars Ziraat Bank je slavio protiv Kaknja 75:64, a briljantan nastup u pobjedničkim redovima imao je Roko Rogić s učinkom od 17 poena, 10 skokova i 6 asistencija, dok je kod Kakanjaca najbolji bio Nikola Gaćeša s 22 poena i 5 skokova.

 

Rezultati 7. kola:

Spars Ziraat Bank – Kakanj 75:64, Široki – Zrinjski 95:80, Igokea – Bosna Royal 88:62.

 

Poredak:

Igokea i Zrinjski 5-2, Bosna Royal, Spars Ziraat Bank i Kakanj 3-4, Široki 2-5.

 

Parovi 8. kola:

Kakanj – Igokea, Zrinjski – Spars Ziraat Bank, Bosna Royal – Široki.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI