fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Korisnik

LANIN KLUB NA ZEMLJU SPUSTIO POLITIČARE “Napravite joj bazen. Nema izgovora, nema izvlačenja…”

Autor: Dnevno.ba

Mlada bosanskohercegovačka plivačica Lana Pudar osvojila je zlatnu medalju na Europskom prvenstvu za juniore u disciplini 100 metara leptir, a njen plivački klub se oglasio na Facebooku te su kritizirali vlast u Bosni i Hercegovini.

“Gradonačelniče grada Mostara, gradski vijećnici, kantonalni premijeru, kantonalni ministri i zastupnici, federalni premijeru, federalni ministri i zastupnici, državni premijeri i zastupnici, iz Rima vas pozdravlja Lana Pudar, NOVA EUROPSKA PRVAKINJA U DISCIPLINI 100M DELFIN!! Napravite joj bazen. Nema izgovora, nema izvlačenja, nema odugovlačenja. Sve drugo će biti vaša sramota i vama na obraz. Ne znam koliko je Vama stalo do toga, ali znam da je običnoj raji, vašim glasačima itekako stalo!“, istaknuli su iz Kluba vodenih sportova Orka, prenosi N1.

“Lana naklon i kapa do poda!! Treneri, Alena, Deni i Gorane svaka Vam čast! Roditelji, hvala Vam na povjerenju i čestitke na svemu! Ovo je za Mostar, ovo je za Bosnu i Hercegovinu! Ovo je za sve Vas u domovini i dijaspori što nas obasipate neizmjernom pažnjom i ljubavlju. U Tokyo idemo da uživamo i da se sa svima ‘na šake pofajtamo’. Pa dokle stignemo…“, naveli su iz njenog kluba.

Posjetimo, nakon što je na Europskom juniorskom plivačkom prvenstvu u Rimu već osvojila dvije srebrne medalje u disciplinama 50 i 200 metara leptir mostarska plivačica Lana Pudar kolekciji je pridodala još jedno odličje, i to ono zlatno.

U finalu discipline 100 metara leptir Lana Pudar bila je najbrža s vremenom 57.56, druga je bila Ruskinja Klepikova, a treća njena sunarodnjakinja Markova.

Klepikova je kasnila 51 stotinku, a Markova sekundu i 17 stotinki.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});