fbpx

(VIDEO) TJEDNIK 7DNEVNO: Martina Dalić se rješava Podravke! Ako postane nova šefica, tvrtku planira raskomadati i rasprodati!?

Autor: 7DNEVNO

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 22. siječnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz Hrvatske i svijeta!

Ako postane nova šefica, Martina Dalić se rješava Podravke? Prema pisanju tjednika 7dnevno, Dalić tvrtku planira raskomadati i rasprodati. Iza nje stoji Svjetska banka, sklon joj je Plenković, ima snažnu podršku Davora Božinovića, a leđa joj čuva Borislav Škegro.

7dnevno piše o Granićevom pokušaju revizionizma: godinama prisvaja zasluge za međunarodno priznanje Hrvatske, a posao je odradio prof. Zvonimir Šeparović.

Radimir Čačić tvrdi: Glina je dobila više od Petrinje jer je Žinićev sin dogradonačelnik.

Razotkiven je lanac koji otima djecu! Cijena ukradenih malih Hrvata je od 10000 eura naviše.

Grad Zagreb za 200.000 eura kupuje bivši kupleraj. 7dnevno donosi nevjerojatnu priču o rozoj kući u Dupcu.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.objaviti

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 00385 99/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Autor: 7DNEVNO

ZADNJE VIJESTI