fbpx

BOŠNJAČKI ČLAN PREDSJEDNIŠTVA BiH Džaferović danas dogovorio izravnu liniju BiH i ove države

Autor: Fena

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović razgovarao je danas s predsjednikom Poslovnog i prijateljskog društva Bahrein – Bosna i Hercegovina Jawadom Yousufom Alhawajem kada je istaknuto da BiH i Bahrein imaju izrazito prijateljske odnose, te da ih treba dodatno osnažiti i intenzivirati, naročito na polju ekonomske i kulturne suradnje.

Jawad Yousef Alhawaj je informirao člana Predsjedništva BiH o doprinosu Poslovnog i prijateljskog društva Bahrein – Bosna i Hercegovina na uspostavljanju izravne zrakoplovne linije Bahrein – BiH.

Također, razgovarano je i o planovima i aktivnostima Poslovnog i prijateljskog društva Bahrein – Bosna i Hercegovina u kontekstu održavanja predstojećeg Sarajevo Business Foruma.

Sastanku su prisustvovali i Reyadh Yusuf Ali, prvi zamjenik predsjednika Poslovnog i prijateljskog društva Bahrein – Bosna i Hercegovina, te Sanjin Kodrić, predsjednik Bošnjačke zajednice kulture Preporod kao partnera navedenih aktivnosti, priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

 

Autor: Fena

ZADNJE VIJESTI