fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Bugarski ministar naveo moguće uzroke zapaljenja autobusa, poginulo dvanaestero djece

Autor: Dnevno.ba

Bugarski dužnosnici osvrnuli su se na mogući uzrok požara u makedonskom autobusu uslijed kojeg je danas tri sata poslije ponoći poginulo najmanje 46 osoba. Makedonski premijer je naglasio da među poginulima možda ima i državljana Srbije.

Kako izvještavaju bugarski i makedonski mediji, nesreća se desila na autocesti te su putnici stradali na mjestu događaja.

Iz Ministarstva unutarnjih poslova Bugarske priopćili su da je poginulo najmanje 46 osoba te je sedmero ozlijeđenih. Ozlijeđeni su smješteni u bolnici u Sofiji i izvan su životne opasnosti. Posjetio ih je sjevernomakedonski veleposlanik.

Agencija MIA je objavila izjavu direktora bugarske policije Borislava Sarafova da je mogući uzrok nesreće greška vozača ili za sada neutvrđena tehničku neispravnost. Ministar unutarnjih poslova Bojko Raškov je ukazao da je zaštitna ograda na autocesti probijena te da je požar možda bio posljedica kontakta vozila s ogradom.

Makedonski premijer Zoran Zaev i bugarski premijer Stefan Janev će tijekom dana posjetiti mjesto nesreće. Zaev je izjavio da je ovo strašna tragedija. Potvrdio je da je poginulo i dvanaestero djece te da možda među poginulima ima i državljana Srbije.

Nesreća se dogodila prilikom povratka iz Istanbula.

 

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});