fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Ćiro Blažević obznanio zašto se našao u spotu Pupovčeve stranke!

Autor: Andrija Kačić Karlin

ZAGREB - Nije tajna da u popularnom zagrebačkom kafiću “Čarli”, u samom središtu grada, često kavu zajedno piju Ćiro Blažević i Milorad Pupovac, šef SDSS-a. Uostalom, i prostorije te stranke su nedaleko odatle. Zato one upućene i ne mora iznenaditi najavljena suradnja – snimanje spota za tu stranku s Ćirom Blaževićem u jednoj od uloga.

“Istina je da smo angažirali Ćiru Blaževića, a spot je još u izradi”, kaže predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac.

Ćiro ne bježi od svoje uloge. “Idemo u studio, brzo ćemo to napraviti. Mlad si ti da to razumiješ. Ja sam osvjedočeni hrvatski domoljub, nikad nisam dijelio ljude po nacionalnosti, ali obožavam svoju Hrvatsku.”

“Kako je došlo do razgovora o suradnji? Oni su me pozvali, a kako ja volim sve ljude i ne dijelim ih po nacionalnosti, svima sam spreman pomoći. Srbi su me zvali, dok se ovi moji nisu sjetili. Samo ne znam hoće li mi moja publika uzeti za zlo ako se pojavim u SDSS-ovu spotu. Što bi mogao reći Plenković”, pita se Ćiro, makar takva suradnja, ruku na srce, može Plenkoviću ići na ruku – uostalom, u koaliciji su.

SDSS je krenuo s agresivnom kampanjom za europarlamentarne izbore, s plakatom “Znate li kako je biti Srbin u Hrvatskoj?”. Plakat je pola na ćirilici, pola na latinici. Na glavnom plakatu je Milorad Pupovac, a postoje još dva: na jednome je kandidat SDSS-a, drugi na listi, prof. dr. sc. Dejan Jović i na njemu piše “I Europa i Evropa”, a posljednji, u bojama zastave Republike Srbije, poručuje “Europa je i Evropa”.

Autor: Andrija Kačić Karlin
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});