fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
FOTO FENA /Harun Muminovic

Čović komentirao kandidaturu Borjane Krišto: Imamo najpametnije i najljepše biće koje možemo ponuditi

Autor: Dnevno.ba

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović komentirao je kandidaturu Borjane Krišto za članicu Predsjedništva BiH.

“Imamo najpametnije i najljepše biće koje možemo ponuditi za tu poziciju”, kazao je Čović na upit o kandidaturi Borjane Krišto za Predsjedništvo BiH. Dodao je da Krišto ima pozamašno iskustvo te da je jedna od zagovornica svih vrijednosti za koje se HDZ zalaže, prenosi Klix.ba.

Potvrdio je da njegovog imena neće biti ni na jednoj listi HDZ-a.

“Ja nisam kandidat na bilo kojoj listi jer sam kandidat na svim listama, neviđeni kandidat. Što znači da neće biti moje ime na listi. Željeli smo da imamo jednu kombinaciju mladosti i svježine”, kazao je.

“Imat ćemo zajedničkog kandidata za predsjednika RS-a. Nastojali smo da u županijskim listama dobijemo novu dimenziju i pošaljemo poruku koliko nam je bitan ovaj izborni proces, da ga malo demokratiziramo. Darijana Filipović je nositelj liste za HNK i Zapadnohercegovački kanton. Za Srednjobosanski kanton je nositelj liste Marinko Čavara”, dodao je Čović.

 

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});