fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

ČOVIĆ ZAPRIJETIO DUVNJACIMA: Sve ću vas kazniti!

Autor: Dnevno.ba

TOMISLAVGRAD - Vrh HDZ-a BiH pozvao je zastupnike te stranke u Skupštini Hercegbosanske županije da odmah prestanu s aktivnostima koje nisu usuglašene sa Županijskim odborom HDZ-a BiH HBŽ-a.

“Traži se od Kluba HDZ-a BiH u Skupštini HBŽ-ada odmah ponište sve odluke koje su inicirane i donesene od strane Kluba HDZ-a BiH na izvanrednoj sjednici Skupštine HBŽ-aa, kao i da se zaustave sve druge političke aktivnosti koje nisu usuglašene i utvrđene u okviru ŽO HDZ-a BiH HBŽ-a”, navodi se u priopćenju za javnost kojeg potpisuje predsjednik stranke Dragan Čović.

U priopćenju se navodi kako svi članovi Kluba HDZ-a BiH u Skupštini HDZ-a BiH moraju djelovati jedinstveno bez obzira iz koje općinske organizacije dolazili te da se sve odluke koje se tiču uspostave vlasti u toj županiji moraju donijeti u Županijskom odboru stranke i uz suglasnost Predsjedništva HDZ-a BiH.

U slučaju nepoštivanja navedenih zaključaka pojedinci i stranačke organizacije bit će sankcionirani, dodaje se u priopćenju.

Do sukoba unutar HDZ-a BiH u HBŽ-u došlo je prilikom izbora mandatara za sastav nove županijske vlade.

Županijski odbor HDZ-a BiH HBŽ-a kandidirao je za tu poziciju aktualnog predsjednika Vlade i predsjednika Gradskog odbora HDZ-a BiH Livno Ivana Jozića.

Međutim, šest skupštinskih zastupnika HDZ-a BiH koji dolaze iz tomislavgradske organizacije HDZ-a BiH, koji imaju većinu u Klubu HDZ-a BiH i Klubu hrvatskih zastupnika, ignorirali su tu odluku te su u skupštinsku proceduru uputili kandidaturu Ivana Vukadina, aktualnog načelnika općine Tomislavgrad.

Također, šest spomenutih zastupnika na izvanrednoj Skupštini HBŽ-a inicirali su smjenu članova Skupštine ŠGD „Hercegbosanske šume“ d.o.o Kupres iz hrvatskog naroda.

Smjena članova Skupštine ŠGD „Hercegbosanske šume“, koji imaju povjerenje predsjednika ŽO HDZ-a BiH HBŽ-a i direktora Hercegbosanskih šuma Branka Ivković, obrazložena je lošim poslovanjem koje je rezultiralo višemilijunskim gubicima tog najvećeg javnog poduzeća u HBŽ-u.

Ivković je te navode odbacio, ustvrdivši kako pojedinci preko Skupštine HBŽ-a žele ovladati šumskim resursima ove županije.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});