fbpx

ČOVIĆEV (Š)PIJUN: Nakon istupa na HTV-u i lijevo-građanske stranke u BiH shvaćaju tko je zapravo Boriša Falatar!

Autor: Dnevno.ba

SARAJEVO - Nakon što je Boriša Falatar, kandidat Naše stranka za člana Predsjedništva iz reda hrvatskog naroda, gostujući na HRT-u svog protukandidata Željka Komšića optužio za nacionalizam, ratnohuškačku retoriku i pogoršanje odnosa između Bošnjaka i Hrvata, reagirao je u izjavi za Vijesti.ba potpredsjednik DF-a Dženan Đonlagić.

“Ne želim uopće trošiti puno riječi i baviti se gospodinom Falatar Borišom, osim što ću samo reći da je u predizborno vrijeme bio samo politički gubitnik, dok je u ovom postizbornom periodu s posljednjim uvredama izrečenim u inozemstvu (na HRT-u) prema novoizabranom članu Predsjedništva BiH Željku Komšiću postao i definitivni gubitnik na ljudskom nivou”, rekao je Đonlagić i dodao:

“Tako govoriti izvan Bosne i Hercegovine za nekoga tko je sada i tvoj kolektivni šef države je u najmanju ruku hinjski i neljudski”.

Komentirao je i da li bi ovo moglo pokvariti odnose sa strankama lijevo-građanske orijentacije, i Našom strankom.

“Što se pak tiče suradnje DF-a sa strankama lijevo-građanske orijentacije, uključujući i naravno Našu stranku (NS), ostajemo čvrsto i do kraja opredijeljeni za istu i to kako ste i naveli na programskim principima, kako bi u konačnici uradili nešto da svim građanima bude bolje i da naša država Bosna i Hercegovina bude uspješnija nego što je bila u posljednja dva desetljeća. To je najvažnije”, rekao je Đonlagić za Vijesti.ba.

Inače, ovom prilikom ćemo se prisjetiti jednog našeg autorskog teksta iz predizbornog razdoblja, teksta kojim smo zapravo razobličili Borišu Falatara i dali do znanja svekolikoj javnosti kako zapravo između njega i Željka Komšića i nema prevelike razlike. Dapače, Komšić kakav jeste da jeste ipak je par kopalja ispred Boriše.

https://www.dnevno.ba/vijesti/coviceva-podvala-zvana-borisa-falatar-je-presutio-najbitnije-detalje-iz-svog-zivotopisa-150941/

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI