fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Leon Lučić pokušao od poduzetnika iznuditi 100.000 eura, na kraju ga nokautirao MMA borac!?

Autor: Jutarnji list

KARLOVAC - Susret navodnih žrtava iznude s njihovim iznuđivačima pretvorio se u petak oko 11.45 sati na nadvožnjaku autoceste A1 kod Draganića u krvavu tučnjavu u kojoj su se vadili pištolji, a u kojoj je stradao glumac i bivši policajac Leon Lučić (48), poznat iz TV serije Krim Tim 2 (KT2). Lučić, koji je navodno došao po novac koji mu je trebao donijeti zaprešićki poduzetnik Mario D., završio je u induciranoj komi nakon žestoke tučnjave s bivšim MMA borcem Markom Š. (38) koji je došao u pratnji poduzetnika.

Karlovačka policija, pak, još nije završila kriminalističko istraživanje u ovome slučaju.

Poduzetnik Mario D. je kako neslužbeno doznajemo prijavio da ga nepoznate osobe uz prijetnje traže da im donese 100.000 eura. Policija je zaprimila njegovu prijavu te se pokrenula tajna akcija kako bi se za iznuđivače pripremila klopka te im se predao označeni novac. Međutim, tri dana kasnije poduzetnik je ponovno nazvao policiju te im rekao da je odlučio samoinicijativno naći se s iznuđivačem. Iz policije su mu rekli, kako doznajemo u MUP-u, da to ne čini i da se ne nalazi s njima mimo njihovih uputa, međutim, on je na svoju ruku otišao na sastanak tako da policija nije ni znala gdje će se sastanak održati.

“Policijska postaja Zaprešić 7. siječnja je zaprimila kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje pokušaja iznude. Tijekom provođenja izvida, žrtva kaznenog djela unatoč upozorenjima i uputama policijskih službenika nije postupila u skladu s tim, već se samoinicijativno odlučila sastati s počiniteljem, prilikom čega se i dogodilo kazneno djelo za koje kriminalističko istraživanje provodi Policijska uprava karlovačka”, izvijestili su iz zagrebačke policije nakon natpisa da je policija neuspješno organizirala klopku.

Prateći upute iznuđivača, poduzetnik i MMA borac kojega je poveo u pratnji su se s iznuđivačima našli na nadvožnjaku no izbio je žestoki obračun. Iz auta “iznuđivača” je izašao Lučić te još jedan muškarac, a obojica su u rukama imala pištolje. Marka Š. je Lučić pištoljem počeo tući po glavi i ramenima slomivši mu ključnu kost, no korpulentni MMA borac se nije dao te je šakama uzvratio također vrlo korpulentnom Lučiću srušivši ga na pod te mu izbivši pištolj iz ruke.

Marka Š. je Lučić pištoljem počeo tući po glavi i ramenima slomivši mu ključnu kost, no korpulentni MMA borac se nije dao te je šakama uzvratio također vrlo korpulentnom Lučiću srušivši ga na pod te mu izbivši pištolj iz ruke.

Vidjevši da će Lučić izvući deblji kraj, njegov se suradnik dao u bijeg. Poduzetnik i MMA borac ubrzo su svladali Lučića, ali nakon što je nokautiran, on je došao sebi te ih ponovo napao, navodno razjaren poput zvijeri. Na kraju su ga jedva obojica uspjela svladati i zavezati, no od udaraca MMA borca Lučić je navodno zadobio teške frakture glave. Policija, koja ih je u međuvremenu locirala, ubrzo je došla do mjesta na kojem je već završio sukob te su teško pretučenog Lučića prebacili u bolnicu, gdje su ga liječnici odlučili staviti u induciranu komu.

U bolnici je s prijelomom ključne kosti završio i MMA borac Marko Š., a iznuđivani poduzetnik zadobio je lakše ozljede. Identitet četvrtoga muškarca koji je na primopredaju novca došao s Lučićem, te pobjegao, policija još pokušava utvrditi.

Autor: Jutarnji list
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});