fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Mlada Mostarka koja je pronađena u rijeci kod Ljubuškog je ubijena!?

Autor: Dnevno.ba

LJUBUŠKI- Devetnaestogodišnja djevojka L.B. iz Mostara, čije je beživotno tijelo pronađeno u nedjelju u rijeci Studenčici kod Ljubuškog, umrla je nasilnom smrću, potvrdio je za Fenu tužitelj Županijskog tužiteljstva Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) Josip Aničić.

– Na tijelu djevojke uočljivi su tragovi noktiju, odnosno nasilja i borbe, tako da smo uvjereni da se radi o nasilnoj smrću – kazao je Aničić.

Dodao je kako će obdukcija biti izvršena u utorak.

– S obzirom na to da je jučer tijekom obavljanja očevida pao mrak, policijski službenici su danas nastavili s istragom na mjestu gdje je djevojka pronađena i zasad nemamo osumnjičenih, a obdukcija će biti izvršena u utorak u 8 sati – kazao je Aničić.

Podsjećamo, na poziv Policijske uprave Ljubuški beživotno tijelo djevojke iz rijeke su izvukli pripadnici gorske službe spašavanja, a u akciji je sudjelovalo 12 spašavatelja iz Ljubuškog i Čitluka.

Kako Faktor nezvanično saznaje, tijelo je u rijeci uočio ribar, koji je odmah o tome obavijestio policiju. Tijelo su iz rijeke, u prisustvu pripadnika PU Ljubuški, izvukli članovi Gorske službe spašavanja iz Ljubuškog i Čitluka.

Odmah potom je započeo uviđaj, a istražitelji su vrlo brzo posumnjali da se radi o nasilnoj smrti.

Naime, kako se nezvanično saznaje u krugu od desetak metara gdje je pronađeno tijelo, na travi i trskama uz obalu vidljivi su tragovi borbe, a prilikom pregleda tijela također su uočene povrede koje ukazuju na borbu.

Od poznanika ubijene djevojke saznaje se da je ona jučer oko 14 sati izašla iz kuće da prošeta, a u 17 sati je trebala ići na vlak za Sarajevo, gdje je nedavno primljena na fakultet.

Njena majka ju je nešto kasnije pokušala nazvati, ali se nije javljala, zbog čega je policiji prijavljen nestanak.

Kako su ispričali Lanini poznanici, ona je već bila našla i stan u Sarajevu i bila je sva ushićena zbog selidbe. Majci je, navodno, rekla da će se naći sa prijateljicom na kavi. Međutim, ta prijateljica je kazala da se nisu uopće ništa dogovarale.

Kako i zašto se našla u rijeci kod Ljubuškog zasad je misterija, koju bi trebala rasvijetliliti istraga koja je u toku.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});