fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Muškarac poginuo od strujnog udara u Novom Gradu

Autor: Dnevno.ba

NOVI GRAD - Muškarac inicijala P.B. poginuo je jučer od strujnog udara uslijed demontaže šatore u blizini Novog Grada, priopćeno je iz Policijske uprave Prijedor.

Kako piše u priopćenju, policijski službenici Policijske uprave Prijedor jučer su u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Prijedoru, u mjestu Donji Petrovići, općina Novi Grad, izvršili su uviđaj na mjestu događaja gdje je uslijed strujnog udara smrtno stradalo jedno lice.

‘Na licu mjesta utvrđeno je da je lice inicijala P.B. iz Novog Grada, uslijed demontaže šatora zadobilo povrede od strujnog udara, nakon čega je preminulo u Domu zdravlja u Novom Gradu.

Od strane postupajućeg tužioca naložena je obdukcija beživotnog tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci. Protiv lica B.Š. iz Кrupe na Uni, vlasnika navedenih šatora, slijedi podnošenje izvještaja nadležnom tužilaštvu zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivična djela „Izazivanje opšte opasnosti“ i „Кrađa električne energije ili prirodnog gasa“,priopćeno  je.

 

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});