fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Novi vatreni obračun u Zagrebu – meci su fijukali na sve strane!

Autor: Dnevno.ba

ZAGREB - Pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima, u ponedjeljak oko 21.50 sati u novozagrebačkim Dugavama u Čalogovićevoj ulici, kod kućnog broja 1, došlo je do pucnjave u kojoj je jedna osoba ozlijeđena.

Nedugo nakon vatrenog obračuna u kojem su fijukali meci, a kojoj je navodno prethodila svađa, policija je u susjednoj Vatikanskoj ulici uhitila osobu za koju sumnjaju da je odgovorna za pokušaj ubojstva.

Stanari Čalogovićeve zaprepašteni su vatrenim obračunom zbog kojeg je veliki dio ulice bio ograđen policijskom trakom.

– Prestrašno da se pojedinci obračunavaju u naseljenom području. Pa šta ne odu na livadu i tamo se razračunaju. Mogli su ozlijediti nekog od mladeži koja svakodnevno sjedi na klupicama u blizini. Osim više uzastopnih hitaca koji su nam se učinili kao vatromet, neki čovjek u svijetloj košulji je pritom ozlijeđen, mislim u nogu jer ju je vukao. Navodno su dvojica bila na suprotnoj strani u autu i koji su uhićeni navodno na izlazu iz Dugava prema Travnom – kaže za Jutarnji list jedna stanarka zgrade.

Druga otkriva kako je prije pucnjave začula žešću svađu nekoliko muškaraca i koja joj je zvučala prijeteće.

– Policija je začas stigla. Od 22 sata, kad su sve ogradili, fokusirali su se na čahure koje su ostale za počiniteljima na sredini ceste. Inače smo miran kvart, no kad se ovakvo što dogodi, nije ti svejedno. Pucalo se nekontrolirano. Meci su letjeli posvuda, ako je suditi po lokacijama gdje policija vrši očevid i skuplja dokaze – zaključila je druga stanovnica Dugava.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});