Pijana Radončićeva vijećnica Lejla Bitanga udarila policajca nogom u glavu!?

Autor: Dnevni list

MOSTAR - U noći 2./3. srpnja oko 02 sati Policijska postaja Mostar Centar je dobila prijavu da je u tijeku tuča ispred noćnog kluba Daleka obala.

Patrola policije na mjestu događaja pokušala je uspostaviti javni red i mir, pri čemu je L. B. (1992.), koja je bila u vidno alkoholiziranom stanju, vrijeđala ovlaštenu službenu osobu.

– U jednom trenutku ista je nogom udarila policajca u predio glave nanijevši mu ozljedu u vidu ogrebotine. L. B. je privedena u prostorije Policijske postaje Centar, gdje je nastavila s vrijeđanjem i ometanjem službenih osoba u obavljanju posla. S događajem je upoznata krim. policija, te su poduzete potrebne mjere protiv iste, potvrđeno je u MUP-u Hercegovačko-neretvanske županije. Neslužbeno se moglo doznati da se radi o vijećnici općinskog vijeća Čapljina ispred SBB-a, Lejli Bitangi.

Nepunih sat vremena kasnije Policijska postaja Mostar Centar dobiva još jednu prijavu o narušavanju javnog reda i mira ispred noćnog kluba Daleka obala.

Patrola policije na licu mjesta je zatekla H. K. (1997), E. K. (1994), D. E. (1991) i E. R. (1994), koji su prijavili da su napadnuti od strane zaštitara navedenog kluba. Upoznata je krim. policija i poduzete su potrebne mjere.

Autor: Dnevni list

ZADNJE VIJESTI