fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

ŠTO SE TO DOGAĐA: Tri zagonetne smrti u BiH u razmaku od par sati vremena!?

Autor: Dnevno.ba

DOBOJ - Iza jedne banke u Doboju tijekom današnjega dana pronađeno je tijelo M.K. s područja općine Doboj Istok.

Kako je priopćeno iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS (MUP RS), oko 10:35 sati je dobojskoj policiji prijavljeno da se iza banke nalazi tijelo nepoznate osobe.

Nakon što su došli na mjesto događaja, utvrdili su da je riječ o osobi M.K.

Najvjerojatnije je riječ o prirodnoj smrti, a to je već treća zagonetna smrt u BiH tijekom današnjega dana.

Naime, šezdesetčetvorogodišnji muškarac pronađen je mrtav u automobilu koji se nalazio između dvije kolovozne trake u Tuzli, rekla je danas glasnogovornica Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Amra Kapidžić.

Kapidžićeva je rekla da su, nakon prijave građana da se vozilo nalazi između dvije kolovozne trake s osobom koja ne daje znakove života, policija i Sužba hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla izašli na lice mjesta, te da je liječnik konstatirao smrt osobe koja se nalazila u automobilu.

Policija nastavlja rad na dokumentiranju, odnosno na rasvjetljavanju ovog događaja.

Također, kako smo već jutros pisali vozač S.M., koji je u srijedu pronađen mrtav u vozilu na parkingu u banjalučkoj ulici Ilije Garašanina umro je prirodnom smrću.

Neslužbeno sazanjemo da na tijelu nisu pronađeni nikakvi tragovi nasilja niti bilo što što ukazuje na krivično djelo.

Kako je priopćeno iz policijske uprave Banjaluka, policija je obavila uviđaj na licu mjesta pronalaska tijela, koje je bilo u teretnom vozilu u ulici Ilije Garašanina u Banjaluci.

“Utvrđeno je da se radi o licu inicijala S.M. Na lice mjesta je izašao dežurni mrtvozornik koji se izjasnio da je smrt nastupila prirodnim putem. O svemu je obavješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banjaluka “, priopćeno je iz PU Banjaluka.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});