U moru pronađeno preko 1,3 tone marihuane

Autor: Anadolija

ULCINJ - Službenici Regionalnog centra granične policije (RCGP) Jug jučer su, postupajući na osnovu operativne informacije, na oko 11 nautičkih milja od ušća rijeke Bojane, kod Ulcinja, pronašli oko 1.330 kilograma opojne droge marihuana.

Iz Uprave policije je priopćeno  da su službenici RCGP Jug, nakon dobivenog obavještenja od službenika Odjeljenja granične sigurnosti  (OGB) Ulcinj da je na oko 11 nautičkih milja jugozapadno od ušća rijeke Bojane uočen veći broj paketa koji plutaju u moru, na toj lokaciji pronašli i izuzeli 62 paketa sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, ukupne težine 1.330 kilograma.

“Pronađena opojna droga je, nakon što je ukrcana na službena plovila RCGP Jug, predana službenicima Odsjeka za borbu protiv droge radi poduzimanja daljih mjere i radnji“, kazali su iz Uprave policije.

O događaju je obaviješten državni tužitelj  u Višem državnom tužiteljstvu  u Podgorici koji je naložio da se opojna droga izuzme.

Službenici Uprave policije poduzimaju intenzivne mjere i radnje u cilju identificiranja  lica koja su odbacila ovu opojnu drogu.

 

Autor: Anadolija

ZADNJE VIJESTI