fbpx

CRNOGORSKI PREDSJEDNIK Đukanović sutra stiže u dvodnevnu posjetu Hrvatskoj, evo s kim će se sastati

Autor: Dnevno.ba

Na poziv predsjednika Republike Zorana Milanovića predsjednik Crne Gore Milo Đukanović boravit će 16. i 17. rujna 2021. u uzvratnom, službenom posjetu Republici Hrvatskoj.

Službeni posjet Predsjednik Crne Gore započet će u četvrtak, 16. rujna, u Uredu predsjednika Republike Hrvatske, susretom s predsjednikom Republike Hrvatske Zoranom Milanovićem.

U Uredu predsjednika Republike Hrvatske, nakon ceremonije službenog dočeka, najprije će se održati tête-à-tête susret dvojice predsjednika, a potom i bilateralni razgovori službenih izaslanstava Republike Hrvatske i Crne Gore.

Nakon sastanka u Uredu predsjednika Republike Hrvatske održat će se konferencija za medije predsjednika Milanovića i predsjednika Đukanovića.

Tijekom službenog boravka u Zagrebu predsjednik Crne Gore Milo Đukanović susrest će se u četvrtak i s predsjednikom hrvatskog sabora Gordanom Jandrokovićem te predsjednikom vlade Republike Hrvatske Andrejom Plenkovićem.

Istog dana Predsjednik Crne Gore položit će vijenac ispred spomenika “Glas hrvatske žrtve-Zid boli” na Gradskom groblju Mirogoj. Predviđen je i susret s predstavnicima Nacionalne zajednice Crnogoraca Hrvatske.

Drugog dana posjeta Republici Hrvatskoj, u petak 17. rujna, predsjednik Đukanović boravit će na Brijunima, gdje će mu domaćin biti predsjednik Milanović.

 

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI