fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Cvijanović: Jedino oružje Srpske je demokracija

Autor: Srna

BANJA LUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da nema saznanja o bilo kakvim sankcijama koje bi eventualno mogla da poduzme Vlada SAD.

“Nemam saznanja o bilo kakvim sankcijama, niti se time bavimo. Da li će nas neko sankcionirati ili neće – to ne znam. Ono što znam jeste da nismo teroristi koji nose oružje. Jedino oružje koje imamo su instrumenti demokracije, a da li će i kako neko disciplinirati demokraciju, nije pitanje za mene”, rekla je Cvijanovićeva na pitanje da prokomentira spekulacije da će jedna od mjera koju će poduzeti SAD biti zabrana putovanja u ovu zemlju dužnosnicima i poslanicima parlamentarne većine u Narodnoj skupštini Republike Srpske koji su izglasali odluku o referendumu o Sudu i Tužiteljstvu BiH.

Ona je podsjetila da se danas održava redovna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske gdje se narodni poslanici bave pitanjima koja su važna za život građana koji su ih izabrali demokratskim putem na legalnim i slobodnim izborima.

“Sve institucije Republike Srpske su potpuno funkcionalne što se, nažalost, ne može reći za sve nivoe vlasti u BiH”, konstatirala je premijer Srpske.

Autor: Srna
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});