fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Danas se rađa kukavički komunizam koji počiva na ideologiji laži

Autor: Marko Čuljak / Dnevno.ba

MOSTAR - Isto kao da je svakim danom jedna sinagoga manje a s njom desetak Židova izgori. Kao da su novoformirane čete ogrnute ustaškim zastavama i simbolima nacističke Njemačke spremne u podrumima a golobradi opijeni mladići slušaju Thompsona, njegove dvije pjesme, „Samo je ljubav tajna dvaju svjetova“ i „Moj dida i ja“, jedna je službena a druga neslužbena himna neonacističkog pokreta za srednju i jugoistočnu Europu, jer obje te pjesme u sebi imaju stihove koji pozivaju na linč Srba, pedera, lezbijki, Stipe Mesića, a i Vladimir Šeks je odnedavno na crnoj listi. Ti, nacističkom ideologijom opijeni mladići, skriveni čekaju poziv da krenu u akciju, svakih stotinjak metara doušnik javlja prolaze li Romi u svojoj potrazi za neiskorištenim željezom, a u svim ulicama u kojima postoje gay barovi, jedan doušnik čeka spreman dojaviti da se krene u zasjedu prema homoseksualcima čim ih se okupi dovoljan broj.

Drug Tito je htio odvojiti hrvatsku katoličku crkvu od Vatikana, ali nije uspio, radije je Stepinac izabrao put blaženstva i svetosti. No, danas je se hrvatska katolička crkva odvojila od nauka vjere a svećenici više ne propovijedaju o tome kako je Isus uskrsnuo Lazara i posjetio kuću carinika Zakeja, danas se nedjeljom čuje kako treba istrijebiti sve druge i drugačije, pobiti migrante i SDP-ovce, po uzoru na Islam katolici bacaju fetvu na sebi nepoželjne i dužnost svakog katolika je ubiti takvoga, a kardinal Bozanić je obećao da u raju Adam čeka sa stotinu i pedeset četiri djevice onoga koji pljune Milorada Pupovca. Čak je i Zlatko Hasanbegović osnovao vlastitu muslimansku frakciju koja djeluje ujedinjena s katoličkim teroristima i zajedno su izmislili novu i zajedničkuBibliju, koja počinje riječima: „U početku stvori Bog ustašu“.

Eto, takav osjećaj se stvara kada u javnosti nastupaju lijevi opijeni mediji i političari, aktivisti i ostali pripadnici roda i poroda, takav dojam stječemo nakon što izrigaju vatru i izokrenu stvarnost do te mjere da ćemo i sami početi vjerovati kako smo nastrani. Ideologija komunističkog izvrtanja činjenica koja počiva na dovoljno puta spomenutoj laži tjera i normalnog čovjeka da se više ne može normalno nositi s nizom uvreda prema dostojanstvenim postulatima koje njeguje u svojoj vjeri i naciji. Normalno nešto kao što je „Hod za život“ u kojem se preko vjerskih stajališta želi dati pravo začetoj osobi kojoj Bog u trenutku začeća daje dušu, ti lijevi kvazi aktivisti žele prikazati kao da je učenje poteklo iz najgorih nacističkih laboratorija propagande. Sve ono što je normalno u očima vjernika, prikazuje se kao da je tek jučer smišljeno, kao da ne postoji već dvije tisuće godina a prije toga od Postanka, a ako je riječ o tome da vjera postoji tisućljećima, lijeve ateističke i komunističke ideologije žele to prikazati kao zastarjelo, kao da je vjera čovjeka podložna promjenama poput veš mašine.

Od iznimne važnosti za naciju je što će reći Goran Bare koji je u sebe utisnuo heroina u tolikoj mjeri da bi s gitaristom Stonesa mogao ući u Guinnessovu knjigu rekorda, i to je odmor za dušu nacije nakon što smo svi saznali da je Križni put Hrvata od Bleiburga nadalje bio samo proljetno čišćenje korova, da je trinaestogodišnja djevojčica čiji je kostur nađen u Hudoj jami bila zapravo osoba od iznimnog Hitlerovog povjerenja, a fratri u Širokom Brijegu su svi stradali od metaka Mirka i Slavka jer jedino su njih dvojica bili toliko precizni da bi neprijatelja u mitraljeskom gnijezdu koji gleda prema naprijed i puca, pogodili metkom u zatiljak, sve do jednoga, a potom su pogođeni od metka u zatiljak zateturali do briješke pećine koja se nalazi nedaleko od crkve, sami su sebe spalili i onda su se, gle čuda katoličkoga, onako mrtvi, sami i zatrpali.

U svijetu zapravo postoji neistražen broj ideologija i ideološkihsmjernica. Od politika, vjera, sekti, udruženja, tajnih i javnih organizacija, do pripadnika različitih tumača stvarnosti. Jedno je, ipak, sigurno. Ovi lijevi su najveće kukavice od svih. I političari i mediji. Šutjeli su kao zaliveni kada je pod zastavom HOS-a branjena Hrvatska. Bili su u hibernaciji dok je se stvarala država.

Danas, kada je stvorena i kada na demokratskim načelima ima pravo svatko na mišljenje, a očito je da je tako čim i takvi progovaraju dvadesetak godina od rata, sipaju drvlje i kamenje na one koji su im to omogućili. Oni su toliko jadni da čak Mesiću opraštaju pjevanje ustaške pjesme u Australiji, dok je ovaj bio u misiji pljačke prikupljenog novca iseljenika za vlastite potrebe. To je zaboravio pa mu je novac vjerojatno trebao za liječenje demencije. Toliko su jadni da ne smiju ni priznati kako nisu smjeli ovo što govore danas, govoriti prije deset godina. A ne bi smjeli ni danas da je istina ono što govore kada opisuju desničare. Istina koju sami zazivaju jer se vjera i nacija moraju braniti od napadača i vrijeme je da netko konačno lupi šakom o stol, dok ne bude kasno pa lupi jednog od njih, što će biti dvosjekli mač.

Zašto me ovo zanima, to što bljuju u Hrvatskoj? Zbog toga što su isti i s ovu stranu granice. Zato što su i moga djeda braća nevina stradala, zato što nema kuće u selu koja nije stradala od komunističke čizme koja se budi, zato što je cijeli kraj bio namjerno opstruiran od komunističke čizme, zato što me kao katolika lažu da sam nastran samo zato što sam katolik. Jer bi oni htjeli izbaciti nauk vjere kao da je vjernika stotinjak na ovim prostorima, jer propagiraju istinu koja je stvorena na sjednicama Komunističke partije te je tom „istinom“ otrovan ovaj kraj, a na koji način, pokazuje notorna glupost Ive Josipovića koji laže ili možda sam vjeruje jer mu je tata pričao, da su širokobriješki fratri prošli vojnu obuku na elitnim nacističkim vježbalištima. Zato jer je komunizam izučio svoje agente da lako promijene dresove a takvih je pun kufer i danas, aktivni su, kameleoni koji se prilagođavaju situaciji, i promijenit će ga opet po potrebi. Baš kao što netko ne može zaboraviti da je bio navijač Veleža onda, a danas to nije uputno biti.

Autor: Marko Čuljak / Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});