Danas sjednica Predsjedništva BiH

Autor: Fena

SARAJEVO - Predsjedništvo BiH danas bi trebalo da razmatra Prijedlog odluke o prihvaćanju Protokola između Vijeća ministara BiH i Vlade Rumunjske o sukcesiji Bosne i Hercegovine bilateralnih ugovora zaključenih između Federativne Narodne Republike Jugoslavije/Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije i Narodne Republike Rumunjske /Socijalističke Republike Rumunjske/Rumunjske na nivou države i vlade.

Trebao bi biti razmatran i Prijedlog odluke o prihvaćanju sporazuma i određivanje potpisnika za Ugovor o amandmanu i pristupanju na Ugovor o grantu od 15.2.2011. između Bosne i Hercegovine, Vodovoda i kanalizacije Bijeljina a.d. Općine Bijeljina, Republike Srpske i Europske banke za obnovu i razvoj za podršku projektu Bijeljina faza 2 – Postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda i proširenje mreže.

Predsjedništvo BiH bi, između ostalog, trebalo razmatrati i Prijedlog odluke o pokretanju postupka za vođenje pregovora radi zaključivanja sporazuma o ekonomskoj suradnji Vijeća ministara BiH i Vlade Republike Koreje.

Na dnevnom redu bi trebalo da se nađe i Prijedlog odluke o ratifikaciji Sporazuma o zajmu (Projekt jačanja bankarskog sektora) između BiH i Međunarodne banke za obnovu i razvoj, saopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Autor: Fena

ZADNJE VIJESTI