fbpx

DETALJI HORORA! Maloljetnik 70 puta izbo Zeničanku kako bi joj ukrao 20 KM i mobitel

Autor: Dnevno.ba

Stravično ubojstvo u Zenici u ožujku šokiralo je BiH. Policija je objavila nove detalje.

Ministarstvo unutarnjih poslova ZDŽ-a priopćilo je da je dežurna služba Policijske stanice Centar u Zenici 19. ožujka zaprimila dojavu da je u ulici Poglavnica u obiteljskoj kući pronađeno beživotno tijelo ženske osobe, B.A., rođene 1966. godine, iz Zenice.

Kako se navodi u priopćenju iz MUP-a ZDŽ-a, odmah nakon zaprimljene dojave na lice mjesta je upućena policijska patrola koja je potvrdila točnost prijave te osigurala lice mjesta do dolaska uviđajne ekipe.

Po nalogu dežurnog tužitelja tijelo smrtno stradale je prevezeno u JKP “Komemorativni centar” d.o.o. Tuzla, radi vršenja obdukcije, kako bi se utvrdili uzroci i okolnosti pod kojim je nastupila smrt, prenosi 072info.

Iz MUP-a ZDŽ- aje priopćeno da je obdukcijom, koja je izvršena u petak, utvrđeno da je smrt lica nastupila nasilnim putem, uslijed iskrvavljenja uzrokovanog ozljedom na vratu.

Za ovo ubojstvo sumnjiči se, kako saznaje 072info, maloljetni Zeničanin kojem je određen pritvor. Posebno je šokantan podatak kako je Zeničanin, navodno, 70 puta izbo Zeničanku, a potom ukrao između 20-30 maraka i mobitel.

Maloljetnog Zeničanina policija je pronašla jer je prodao mobitel na pijaci, nakon čega je lišen slobode.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI