fbpx
GULIVER/GETTY IMAGES/ ISTOCK / GETTY IMAGES PLUS/ HUETTENHOELSCHER

DETALJI STRAVE! Vršnjakinje najbolju prijateljicu (12) nožem ubole čak 32 puta, ono što su kasnije napravile je odvratno

Autor: Dnevno.ba

Djevojčica Luise (12) iz njemačkog Freundenberga, koju su ubile njezine kolegice iz razreda, izbodena je nožem čak 32 puta.

Jedna od ubojica, 13-godišnjakinja, bila joj je najbolja prijateljica, prenosi Dnevnik.hr.

Navodno je razlog ubojstva osveta zbog svađe na TikToku. Njemački mediji pišu kako je Luise doživjela mobing, a onda je ubijena. Nestanak Luise prijavljen je u subotu, a tijelo djevojčice pronađeno je u nedjelju ujutro u šumi. Na mjestu na kojem je ubijena njezini kolege iz škole i šokirani stanovnici ostavljaju cvijeće i lampione.

Prema pisanju njemačkih medija, Luise je prenoćila kod svoje 13-godišnje prijateljice. Sutradan je došla i 12-godišnjakinja, a djevojčice su zajedno otišle u šumu i ondje su ubile Luise.

Nakon zločina dvije djevojčice otišle su kući. Starija djevojčica nazvala je Luisine roditelje i rekla kako je zabrinuta za nju. Tad je pokušala sa svojeg mobitela nazvati Luise. Djevojčica je zabrinutim roditeljima hladno lagala.

Navodno je na društvenim mrežama podijelila i vijest o potrazi za Luise, iako je već vrlo dobro znala da je Luise mrtva.

 

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI