fbpx

DIVLJI TRANSFERI: Federalna policija upala u NK Čelik

Autor: Dnevno.ba

ZENICA - Nogometni klub Čelik već godinama slovi kao najveći sportski dužnik u BiH, prema nekim informacijama koje nisu službene, dug kluba s Bilinog polja je veći od 12 milijuna KM!

Zenički klub godinama je u raljama politike, gdje se instaliraju stranački podobni ljudi, koji očito ne znaju raditi svoj posao. Čelikovi računi su blokirani, klub se nalazi u nikad težoj situaciji, a ove sezone i rezultatski stoje nikad lošije i prijeti im ispadanje u 1.ligu FBiH, piše SportSport.ba.

Nedavno su održani i lokalni izbori, a mnoge stranke i pojedinci su spominjali NK Čelik u svojim kampanjama. Kako doznaje SportSport.ba danas je u prostorijama kluba boravila i Federalna policija, koja je došla u klub kako bi ispitala transfere kluba u posljednjih 15 godina.

Ljudima u klubu je naređeno da pripreme svu dokumentaciju, račune u što bržem roku, kao i tko se nalazio na čelu kluba, te direktorskim mjestima unazad 15-tak godina. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li se konačno odmotati klupko, te hoće li pojedinci odgovarati za dugove i sve stanje u i oko kluba.

Čelik je posljednji puta Europu igrao 2007. godine, dok je posljednji puta trofej osvojio prije 20 godina, što dovoljno govori kako se radi i kako se radilo u ponosu svih Zeničana.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI