fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Djeca korumpiranih – osakaćene ličnosti!

Autor: Hrvatin Tomašević / Dnevno.ba

MOSTAR - Korupcija, prokletstvo našeg doba, ne završava sa spodobama koje su je, na velika vrata uvele u politiku! Ne mislite, kako nisam dostojan da pišem o novoj političkoj klasi-djeci korumpiranih-nadolazećem naraštaju osakaćenih ličnosti! Au contraire! Stoga, razmjenimo iskreno mišljenje o korupciji. Čvrsto držim, da bi Vi svakako, još s nekim morali razgovarati o gore naslovljenim!

U obraćanju, pozivam na nemali oprez! Pravo pitanje za Vas/njih, jest: zašto nitko ni ne pokušava promijeniti taj i takav društveni obrazac? Dozvolite, i ja guram svoju glupu glavu u huge-ass, toliko duboko da me zovu-princ korupcije… Jedva da sam sam u tome! Nekima je korupcija, nakon lutanja bespućima politike, jedini izvor opstanka. Moje opravdanje je ipak stvar, rodnospolnih sloboda i ukusa. Pornografski rečeno: ja sam-sexualni convertite! No, što je sa stožernicima, fuck me-sramni faktor, koje je njihovo opravdanje?

Stožernici, da bi se opravdali, svu krivicu prosipaju po onima koji su bili vlast-prije njih, što je prvo pravilo korupcije! ZNA SE, tko je bio! Drugo pravilo kaže: nova politička klasa-djeca korumpiranih, samo će potvrditi pravilo, tražeći još više love-povlastica-privilegija! S punim pravom: što iz amaneta, što iz nepotizma, što iz uhljebljenja, što iz primanja mita! Ima nešto još privlačno, što nas je zaogrnulo iz njihovih dvora, što se diže preko njihovih bedema, što izvire iz njihovih rezidencija? Naveliko se šire vibracije korupcije, a svijetlo tog postignuća, bez zadrške u javnosti, otkriva svo bogatstvo stečeno… Kako li? Znate šta još, fini su Vam oni: ne bave se nasiljem-ne mlate palicama po glavi. S najvećim zadovoljstvom kopaju po mozgu, te ih otvaraju, kako bi usuli toksičnu ideologiju za-otrovne jezike!

Niti jedna druga vrlina ne važi, osim vrline proste korupcije, kod nadolazeće nove političke klase-djece korumpiranih! Da imaju imalo intelektualnog poštenja, priznali bi kako još od svjedodžbi iz osnovne škole pa do akademskih diploma i naslova-posla-para-stana-auta-sexa-braka, mogu zahvaliti jedino korupciji! Na ovaj ili na onaj način! Nema ničega jednostavnijeg svakom od tih osakaćenih ličnosti, rodni demon korupcije, uzgred budu rečeno, drži sve konce u njihovim životima! Pogotovo danas, ništa nije življe od korupcije, koja je toliko uspješna,da pretvara duhovnu ukupnost predmetnih u svoj uspjeh! Prijeti i samim Nebesima!

Pred Vama će stajati, u najskorijoj budućnosti, u nasljednom redu, mali celebrity, ispaljeni iz stožernih spermića za koruptivne radnje, vjerujući kako samo oni-odabrani, mogu nastaviti pravcem koji naciju vodi u ponor i nestanak! Čvrsto držim, kako je nasljedni gen, najznačajnija potvrda osakaćene ličnosti kod djece korumpiranih, jer već sada, svjedočimo svakodnevno, da se ponašaju i rade po obrascu, koji su oblikovali gospođe mame i gospoda tate-nouveau riche stožerne ideologije!

Dakako, da oni korupciju ne smatraju moralnom kategorijom, niti nekakvom negativnošću! Dapače, u stožernoj filozofiji stoji: kako je logično imati za cilj: grabež, otimanje, neumjerenost, bahatost… Onda šta fali korupciji? Alaha i HercegBosne mi… Vala ništa. Samo nek se blago koristi u vremenu Blagog naroda. Onako bez sputanosti. Nek se živi, znajući da je svaki izbor koruptivni. Ne vidim niti jedan nedostatak!

U svijetlu naše korupcije, upoznati ste, sa svime onim što donosi svojim pomazanim! Baš me zanima, na čemu se onda temelji i politički zagovara zajedništvo? Nužno je, što hitnije, ako ga imamo, odvojiti zdravi dio nacije od korupcije?! Nije nikakva tajna, kako se danas korupcija distribuira, preko i kroz, sve moguće komunikacijske kanale i krakove! Nema nikakve sumnje da je to otpremništvo ogromnih razmjera! Najmanji, najneznačajniji dio Vaših života zapljuskuje korupcije, ništa ne ostaje izvan tog tsunamija! Uglavnom, u tome nema više mjere! Kad bi nam bar: gosp. Ivan Vukoja i njegov kolega socijolog gosp.Slavo Kukić, ponudili nakvo objašnjenje, fuck me, Vama, velike sposobnosti za korupciju, koja je neograničena po svom društvenom dosegu?! Ono što ja, duboko zavaljenog glupog glavića u huge-ass, mogu zaključiti, da se ipak radi o društvenom fenomenu-kulminaciji, na razini nacionalne korupcije i u potpunoj harmoniji svih slojeva društa, ukomponiranih u istu!

Nije na meni, reko bi Vam ja, da odgovorim: jeste li svi govnožderi korupcijskog izmeta? Što to govori, najviše o meni, o Vama, o njima samima, da ste/su se odrodili od onih, koje najviše volite, jer nas odgojiše, da da živimo i radimo, znajući da Vam/njima/meni je svaki izbor vlastiti!!!

Autor: Hrvatin Tomašević / Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});