fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Djevojka u Crnoj Gori ubijena jer je otkazala zaruke, ubio je bivši dečko

Autor: dnevno.ba

Policija u Crnoj Gori traga za 28-godišnjakom iz Milješa kojeg se sumnjiči da je 30. 9. ubio bivšu djevojku Šejlu Bakiju (19) iz Tuzima, a njenog oca Šabana teško ranio, piše Telegraf.

Ona je ubijena jer je odlučila prekinuti zaruke. Ovaj strašan slučaj podigao je na noge Crnu Goru. Danas je organiziran i miran prosvjed.

“Tražimo od Uprave policije, Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore i potpredsjednika Vlade za sigurnost, Dritana Abazovića, pokretanje hitne istrage o ovom slučaju nasilja nad ženama, a koje je završilo tragičnim gubitkom mladog života, usprkos činjenici da je nasilje prijavljivano policiji i pravosuđu”, rečeno je na prosvjedu.

Ljudi su na prosvjedu nosili transparente na crnogorskom i albanskom jeziku. Nosili su i fotografije ubijene djevojke i natpisa s porukama “Učite sinove da žene nisu objekti”, “Pravo na život bez nasilja”, “Pravda ponekad spava, ali nikad ne umire”, “Jučer Šejla, danas ti”…

Na društvenim mrežama masovno se dijeli slika ubijene djevojke, piše Index.hr.

Kako piše Telegraf, na prosvjedu je izraženo nezadovoljstvo što ništa ranije nije poduzeto iako je djevojka prijavljivala nasilje. Nagađa se da je ubojica na kraju nakon ubojstva pobjegao iz zemlje.

Policija se jučer i službeno oglasila. Kažu da je mladić od ranije poznat policiji. Krajem kolovoza policija je postupala nakon što ga je bivša djevojka Šejla Bakija prijavila zbog prijetnji.

Malo više od mjesec dana kasnije ju je ubio.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});