fbpx

Dragan Čović uputio čestitku svim katolicima u BiH

Autor: Dnevno.ba

Predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Dragan Čović u povodu božićnih blagdana uputio je čestitku Vinku kardinalu Puljiću i svim katolicima u BiH.
„Uzoriti gospodine kardinale Puljić, u ozračju naše najveće kršćanske svetkovine, kada slavimo neizmjernu Božju ljubav i radost, Vama osobno, biskupima, svećenicima, časnim sestrama i svim katolicima u Bosni i Hercegovini želim sretan i blagoslovljen blagdan Kristova rođenja.

Božić je vrijeme milosrđa, dobrote i praštanja. Na Božić, Bog se rođenjem svojega Sina nastanio među nama kako bi nas darovao svojom bezuvjetnom ljubavlju i spasio unatoč svim našim ovozemaljskim kušnjama i slabostima.

Stoga, neka svaki čovjek u Kristovom rođenju prepozna izvor snage i radosti suočavajući se sa životnim izazovima koje donosi svakodnevnica.

U danima najveće poslijeratne podjeljenosti i neizvjesnosti u našoj domovini Bosni i Hercegovini neka nam božićno svjetlo i istinski božićni mir donesu utjehu i nadu, probude u nama pouzdanje u Boga i potaknu da ohrabreni vjerom ojačamo zajedništvo naših naroda i da sjedinjeni u različitosti nastavimo graditi naše međuljudske odnose kroz pomirenje i praštanje, međusobnu solidarnost i uvažavanje.

Uz iskrene želje da božićna poruka mira i svjetlo vjere obasjaju našu nadu, Uzoriti upućujem Vam srdačne pozdrave i izraze osobitog poštovanja,“ kaže se u čestitki predsjedatelja Čovića a prenosi u saopćenju Sektor za odnose s javnošću PSBiH.

 

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI