fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Drama u Kolindinom stožeru – Najbližeg suradnika optužili su za nasilništvo, malverzacije i nepotizam

Autor: 7Dnevno

ZAGREB - Novi broj najprodavanijeg političkog tjedna u Hrvatskoj 7Dnevno upravo je izašao iz tiskare.

S naslovnice vrišti naslov koji otkiva: Ivan Anušić, voditelj kampanje Kolinde Grabar-Kitarović za reizbor, u projekt pripremanja aktualne predsjednice za predstojeće izbore ulazi opterećen teškim optužbama za nepotizam i malverzacije. Kaznena prijava protiv Slavonsko-baranjskog župana Anušića optužuje za nasilničko ponašanje i nezakonitosti u radu Doma za starije i nemoćne osobe u Belom Manastiru, za sumnjivo poslovanje tvrtke koja je povezana s njegovom obitelji i za ozbiljne nelogičnosti u njegovoj imovinskoj kartici. U istom broju novinari 7Dnevno otkrivaju i razloge koji stoje iza činjenice da je Kolinda narušila svoju savršenu liniju zbog nervoze uoči službene objave kandidature.

U pomalo bizarnom obratu, Milorad Pupovac prijeti Škori kako će mu ugroziti izglede na izborima tako da mu podršku pruži SDSS, a sve na temelju poganog trača da je Škorina supruga Kim zapravo Srpkinja. Naš novinar objašnjava kako u ovom slučaju Pupovac zapravo pokušava ostvariti svoj etnobiznis na osnovi čiste laži. S druge strane, u intervjuu Nikola Grmoja objašnjava zašto je Most odlučio podržati baš Škoru i odbija bilo kakve insinuacije o ujedinjenju desnice. Naš novi broj pozabavio se i činjenicom da se već godinama ništa ne događa s tužbama protiv SNV-a, te da pravosuđe uopće ne djeluje po prijavama Hrvata.

Ako ste se ikada pitali tko je najmoćnija odvjetnica u Hrvatskoj, sugeriramo vam da potražite novi broj tjednika 7Dnevno, ako je ostao još koji na kiosku blizu vas — požurite! Ta je odvjetnica Splićanka Ksenija Vržina koja uz brojne utjecajne klijente brani i gradonačelnika Zagreb Milana Bandića kojega je uspjela spasiti od optužbe za utaju 18 milijuna kuna.

Nastavljamo i s razotkrivanjem ozbiljnih malverzacija u HEP-u, državnom mastodontu u kojem glavnu riječ vodi Frane Barbarić, kontroverzni predsjednik Uprave. Zbog njegove će nesposobnosti da obnovi hidroelektranu Plat HEP ove godine bespotrebno izgubiti 100 milijuna eura. Uz sav kaos koji se događa u HEP-u, koji uključuje i činjenicu da je Barbarić oštetio tvrtku za 1.6 milijuna kuna prilikom pokretanja projekta Energetski park Korlat, Barbarić je potpuno opušten dok tvrtka propada te se brine oko toga hoće li se naručiti 80, koliko mu sugeriraju kolege, ili 160, koliko on želi naručiti, butelja vina na otvorenje Korlata na kojem će prisustvovati premijer Andrej Plenković.

U novom broju 7Dnevno donosi i ludu priču o prvoj državnoj tvrtki koja je uspjela otići u stečaj, političku ispovijest zaboravljenog HDZ-ova veterana Drage Krpine, potresno svjedočanstvo Marijana Živkovića, omiljenog Vukovarca kojemu se već šest godina sudi zbog razbijanja dvojezičnih ploča, te nove kolumne naših zvijezda Marcela Holjevca i Stjepana Šterca. Od ovog broja redakciji 7Dnevno pridružuje se još jedna analitička zvijezda, Guste Santini, legendarni ekonomski ekspert koji nam otkriva nalazimo li se upravo na samom kraju kapitalizma kakvog ga poznajemo.

Naša se redakcija pozabavila i jednim ozbiljim fenomenom na domaćoj sceni — Lidijom Bačić. Razgovarali smo s misterioznim producentom i tekstopiscem Farukom Buljubašićem Fayom, čovjekom koji je stvorio projekt Lidija Bačić i uz čiju je pomoć ova atraktivna pjevačica postala apsolutna zvijezda. U drugoj ozbiljnoj analizi, pregledali smo regionalnu scenu i po prvi put objavili cjenik folk zvijezda u ultimativnom vodiču za vlasnike hrvatskih klubova koji žele zaraditi.

Ovo je samo mali dio sadržaja koji se nalazi u novom broju tjednika 7Dnevno, ali ako želite ugrabiti svoj primjerak, požurite. S obzirom na to da je 7Dnevno najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, ne možemo garantirati da se ne će rasprodati prije nego stignete do kioska.

Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7Dnevno.

 

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Autor: 7Dnevno
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});