fbpx

Drljević uzvratio Izetbegović: ‘Ona ne priča o meni nego o sebi’

Autor: dnevno.ba

Direktorica KCUS-a Sebija Izetbegović još jednom je pokazala svoju drugu stranu te prozvala svog kolegu doktora Ednana Drljevića.

Naime, prozvala ga je kako nema validnu licencu za obavljenje ljekarskih djelatnosti, ali sam Drljević odlučio je stati na kraj takvim prozivkama i rekao kako ima čak dvije licence – jednu za Zeničko-dobojski kanton, a drugu Liječnike komore Kantona Sarajevo.

“To što priča Sebija Izetbegović to nema nikakve veze s mozgom. Ja sam jedini koji ima dvije licence, a ona non stop priča nešto drugo. Zaista ne znam zašto to radi i čime je izazvana. Mislim to je toliko bezveze da ja nemam riječi, a sve što ona priča to samo govori o njoj”,  govori Ednan Drljević te nadodaje

“Šta mene dira? Niti imam kakve veze s respiratorima niti s njom. Radim u drugoj firmi i bavim se drugim pacijentima. Zaista nemam pojma čemu sve ovo. Tu nešto definitivno ne štima. Šta se mene uhvatila. Mislim, meni je to ispod svakog nivoa. Nešto nije uredu s tim osobama koje to rade”, zaključio je Drljević.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI