fbpx
Foto: Damir Krajač/Cropix

Đukanović poručio: Neću dozvoliti da Crnu Goru zatvore u srpski i ruski svijet

Autor: Dnevno.ba

Aktualni predsjednik Crne Gore i kandidat Demokratske partije socijalista (DPS) na predsjedničkim izborima koji će se održati u nedjelju Milo Đukanović poručuio je jučer, na završnoj konvenciji u Podgorici, da neće dozvoliti da Crnu Goru zatvore u “srpski i ruski svijet”, da će uvesti Crnu Goru u Europsku uniju, dinamizirati ekonomski razvoj i unaprijediti kvalitet života svih građana.

„Nalazimo se pred još jednom velikom pobjedom na predsjedničkim izborima u nedjelju 19. ožujka“, dodao je Đukanović, navodi se u priopćenju DPS-a.

Podsjetivši da će izvanredni parlamentarni izbori biti održani 11. lipnja, on je, kako prenosi Tanjug, naveo da su zato potrebne dvije pobjede građanske i europske Crne Gore.

„Da obnovimo političku normalnost Crne Gore. Da konačno utihnu gluposti o velikoj i uvjerljivoj pobjedi 30. kolovoza 2020. godine, koja je, tobože, oslobodila kako kažu do tada utamničenu Crnu Goru“, rekao je Đukanović.

Dodaje da iz tog miljea u predsjedničkoj kampanji imaju četiri kandidata koji i dalje, kako kaže, besramno ponavljaju istu priču – mi smo protiv DPS-a, protiv Mila i ništa u Crnoj Gori prije 30. kolovozaavgusta nije valjalo.

Đukanović kaže i da je počeo proces pridruživanja Europskoj uniji i da će ga dovršiti „tijekom sljedećeg mandata“.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI