fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

EKSKLUZIVNO: Iz Generalskog zbora istupili admiral Domazet Lošo i general Mile Ćuk!

Autor: Dnevno.ba

ZAGREB - Tuđmanovi generali napustili su Generalski zbor Krešića, Ćesića i Miljavca! Tako bi se ukratko mogla definirati vijest sa sjednice Upravnog odbora Generalskoga zbora, koja je održana jučer, prenosi Mega-media.hr.

Van institucionalno dugogodišnje djelovanje priučenih kamiondžija, banjalučkih pravnika, koji su slučajno postali i generali Hrvatskoga vijeća obrane, a kasnije Hrvatske vojske, kojima se na teret stavljaju i nečasna djela za vrijeme ratnih operacija, nečasno uzimanje duplih mirovina u HVO i HV, raznih prava koja im zakonski ne pripadaju; stambenog zbrinjavanja u BiH i RH, falsificiranja ratnog puta pojedinaca, dodjela činova generala, lažiranih stradavanja, lažiranih mirovina, sve su to radnje koje su postale biznis priučenih, kompromitiranih generala, koji se u svojim malverzacijama pozivaju na Tuđmana, Šuška i hrvatsku državu.

Časni Tuđmanovi generali donijeli su odluku ograditi se od piljarskog biznisa Ljube Ćesića Rojsa, Marinka Krešića i Pavla Miljevca. Jedini živući admiral Hrvatske Vojske Davor Domazet -Lošo poslao je pismo kojim podnosi ostavku u članstvu generalskog zbora Krešića, Ćesića i Miljavca. General Mile Ćuk jučer je podnio ostavku i time se ogradio od politike Generalskog zbora. Generali Ivan Tolj i Ivan Kapular svojim javnim istupima pokrenuli su lavinu nezadovoljstva časnika Hrvatske Vojske, koji ne podržavaju politiku vođenja udruge od strane priučenog banjalučkog pravnika Krešića, kamiondžije Ćesića i posavskog dezertera Miljavca. Sukob između časnih i nečasnih Tuđmanovih generala sinoć je eskalirao na način da je Krešić bacao papire nezadovoljan ostavkama časnih generala, dok mu je replicirano da je lažni pravnik, lažni invalid, kojemu se i spis u personalnoj upravi zagubio.

Objava Registra branitelja Hrvatskog vijeća obrane koji su umirovljeni po povoljnim uvjetima u BiH i objava Registra branitelja Hrvatske vojske, dodatno komplicira stanje nečasnih Tuđmanovih generala. Povezanost pojedinaca iz Mljevčeva, Ćesićeva i Krešićeva zbora s lažiranim invalidninama, lažiranom ratnom putu pojedinaca iz HVO-a,koje ovjerava izvjesni Naletilić iz Širokog Brijega, koje posredno idu uz odobravanje predstavnika braniteljskih udruga izvjesnih; Laza , Raguža i Zlomislića, koji intezivno muljaju statuse i protupravno stječu imovinsku korist, kao izaslanici Dobročinitelja Čovića.

U biznisu nečasnim generalima ne smeta ni posjet Dragana Čovića Banja Luci i slavi Republike Srpske, prilikom čega se plješće i dodjeli počasnih odličja ratnim zločincima Republike Srpske, kao zapovjednicima 30. Partizanske divizije 5. korpusa JNA.(Slavka Lisice) koji su počinili zločin nad Hrvatima Kupresa 1992. godine. Na sjednici kvazi Generalskoga zbora, koji svakim danom gubi vjerodostojnost, do izražaja dolaze ispadi kamiondžije Ćesića i banjalučkog pravnika Krešića koji se obračunavaju s unutarnjim neprijateljem generalskoga zbora koji špijunira za portale koji prenose informacije o sastancima muljanjima pojedinaca.

Portal Megamedia u Republici Hrvatskoj i portal Dnevno.ba u Bosni i Hercegovini, pravovremeno prenose informacije koje im često dostavi Ljubo Ćesić i Marinko Krešić, posredno preko svojih suradnika. Pravovremeno informiraju javnost o stvarnim činjenicama, a ne o željama kompromitiranih. Objavom dosadašnjih informacija uredništvo portala nije dobilo niti jedan demantij glede objavljenih informacija.

Činjenica je da su novinari portala pozvali čitatelje da ukoliko imaju fotografiju/e, na kojima se vidi da su; Ljubo Ćesić, Marinko Krešić i Pavao Miljavac aktivni sudionici Domovinskoga rata s puškom u ruci na bojišnici Domovinskoga rata, da će biti pravovremeno objavljene. U suprotnom za povijest i naše čitatelje Miljavac, Krešić i Ćesić biti će okarakterizirani kao slučajni generali bez boja i bojišnice. Špijuni njihova zbora, pravovremeno će portalima nastaviti dostavljati informacije o njihovim nečasnim postupanjima, činjenjima i nečinjenjima.

Politika Budimira Lončara, Dragana Čovića, Milana Bandića, Milorada Dodika, Milorada Pupovca, kompatibilna je s mozgovima Pavla Miljavca, Marinka Krešića i Ljube Ćesića… i ostalih koji nazoče na seansama zbora, koji svakim danom poprima obilježja cirkusa međunarodnog karaktera.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});