fbpx

EKSKLUZIVNO: Sramota u režiji HDZ-a BiH i UDBA-e! (2. dio)

Autor: Dnevno.ba

MOSTAR - Kako smo i najavili, objavljujemo i drugi dio popisa tzv. "Organizatora otpora". Prvi dio koji smo objavili je izazvao izuzetno negativne komentare i zgražavanje. Sada je potpuno jasno da UDBA vlada Hrvatima u BiH. Cilj im je do kraja razjediniti i poniziti narod, koji je ionako ekonomski i nacionalno na koljenima.

Ne treba Hrvatima u BiH “vanjski neprijatelj” jer će nas u nestanak i iseljavanje odvesti beogradska služinčad, predvođena Draganom Čovićem i njegovim političkim i duhovnim “vođom”, Stankom Čolakom.

Donosimo popis iz preostalih županija kao i “dopunski popis” (ma što to značilo). Na famoznom “dopunskom popisu” kao zadnji je upisan mučki ubijeni domoljub Ludvig Pavlović. A kakvi su licemjeri i hulje sastavljali ovaj sramni popis, dokaz je da nisu bili u stanju unijeti JMBG pokojnog Pavlovića, u rubriku predviđenu za te podatke!

Kako smo i najavili, na popisu je i Dragan Čović sa svojom “partizanskom eskadrilom” iz tadašnje namjenske industrije “SOKO”. Svakome je izlišno pojašnjavati čime se Čović bavio krajem 1991.g. pa sve do sredine 1992.g.

Doista je žalosno vidjeti svega nekoliko časnih, iskrenih, čestitih domoljuba, za koje se zna da su bili kad je trebalo braniti svoj narod, u društvu udbaša, milicajaca, tadašnjih članova UJDI-ja i slične gamadi.

Žali Bože svih poginulih za hrvatsku grudu. Ovo što su napravili “ekskluzivni Hrvati” je izrugivanje svim žrtvama kao i braniteljima koji su cijeli rat proveli po bojišnicama diljem BiH.

Pozivamo sve časne ljude s popisa, od kojih mnogi nisu niti znali da ih je Čovićeva kamarila predložila za “meduljice”, da se javno ograde i odbiju se naći u društvu Dragana Čovića i njemu sličnih.

A Čović neka ide u Beograd po “Orden Svetog Save”. Zavrijedio ga je.

EKSKLUZIVNO: Po mnogima, sramotna politička igra s braniteljima HVO-a! (1. dio)

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI