fbpx

EKSKLUZIVNO: U Vitezu uhićen vođa bande lažnih policajaca Stipo Križanac

Autor: Srećko Stipović

VITEZ - Stipo Križanac, vođa bande lažnih policajaca koji su harali Hrvatskom te prevarili na stotine umirovljenika skidajući im novac s bankovnih računa uhićen je u Vitezu 19. ožujka te po nalogu općinskog suda Travnik sproveden u pritvorsku jedinicu kazneno popravnog zavoda Zenica.

Ovo nam je danas izjavio Rusmir Prohan, glasnogovornik policije MUP-a kantona središnja Bosna.

“Osoba inicijala S.K. rođena 1987. godine po naredbi općinskog suda Travnik uhićena je u Vitezu 19. ožujka u 11,45 sati. Ta informacija vjerojatno je izgubila na važnosti BH medija zbog pogibije rudara u rudniku Han Bila” – izjavio nam je Prohan.

Vitežani nisu iznenađeni “akcijom” svoga sugrađanina Stipe Križanca koji je otprije poznat po kriminalnim radnjama. Njegov najbliži rođak koji je želio da ostane anoniman tvrdi da je Stipo svojim nečasnim djelima “ukopao” svoga oca koji je radio na privremenom radu u Austriji.

On je bio jedan od najvećih maloljetnih delikvenata u Austriji. Stipo je rođen je u naselju Rijeka kod Viteza a u pritvosrkoj jedinici zeničkog zatvora ostat će kako doznajemo do početka suđenja. Hoće li biti izručen pravosuđu Hrvatske ili će mu biti suđeno u BiH još uvijek se ne zna.

Autor: Srećko Stipović

ZADNJE VIJESTI