fbpx

FBI istražuje nesreću u kojoj je poginuo Kobe Bryant

Autor: Dnevno.ba

CALABASAS - Helikopetrsku nesreću u kojoj je poginuo jedan od najboljih košarkaša u povjesti ovog sporta Kobe Bryant istražuje FBI, prenosi CNN.

Oni su već na mjestu nesreće i pomažu lokalnim policijskim snagama. Nacionalni odbor za sigurnost prijevoza vodi istragu o uzrocima nesreće.  Šerif losanđeleškog okruga Alex Villanueva rekao je da bi istraga mogla trajati tjednima. Uvedena je zabrana letenja na području gdje se dogodila nesreća, a to je područje ograđeno i na zemlji.

On je istaknuo kako se nesreća dogodila blizu stambenog naselja. Istraga je logistička noćna mora jer mjesto nesreće nema dobar pristup, poručio je on te dodao kako su obožavatelji došli kod mjesta nesreće što sve dodatno čini logističkom noćnom morom, prenosi CNN.

Iako uzrok pada helikoptera nije poznat, razlog bi mogao biti jako loše vrijeme. Naime, “CNN”-ov meteorolog Michael Guy kazao je kako je bila jako loša vidljivost u vrijeme kad je helikopter pao. Bilo je dosta magle.

– Vlažnost zraka bila je 100 posto, to znači da je zrak bio poput supe – rekao je., prenosi Avaz.

Podsjetimo, Kobe Bryant poginuo je u helikopterskoj nesreći u Kaliforniji.  Do nesreće je došlo kada je u helikopteru izbio požar. Hitna pomoć je vrlo brzo došla na mjesto nesreće, ali odmah su ustvrdili da nema preživjelih. Iako su prve informacije govorile da nitko iz Bryantove obitelji nije poginuo, potvrđeno je da je život izgubila i njegova 13-godišnja kći Gianna. Uz Kobea i Giannu u helikopteru su, koliko je do sada poznato, bili još jedan roditelj s igračicom, te još pet osoba

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI