fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

FEN JOJ UPAO U KADU: Mlada Brezanka poginula od strujnog udra

Autor: Dnevno.ba

BREZA - Teška tragedija potresla je prekjučer Brezu nakon što je otkriveno da je Meliha Sokić (29) iz mjesta Potkraj stradala od strujnog udara.

Nesretna Sokić doživjela je nesreću ušavši u kadu punu vode kad je, pod još nerazjašnjenim okolnostima, u kadu upao fen, što je izazvalo jak strujni udar, od kojeg je na mjestu podlegla.

Dok policija istražuje da li se radi o nesretnom slučaju ili je djevojka sama sebi oduzela život, od izvora bliskog istrazi saznajemo da za sada sve upućuje na to da je 29-godišnjakinja odlučila dići ruku na sebe, piše Dnevni avaz.

Prema riječima Aldine Alić, glasnogovornice Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona (MUP ZDK), koja je potvrdila naša saznanja, prijavu o ovom slučaju zaprimili su u nedjelju u 18.40 sati.

“Još se utvrđuje da li se radi o nesretnom slučaju ili je djevojka sebi oduzela život. Uviđajem na mjestu događaja utvrđeno je da nema elemenata krivičnog djela. Prema nalogu tužitelja, koji je i rukovodio uviđajem na terenu, tijelo je prevezeno u JKP “Gradska groblja”, gdje će biti obavljena i obdukcija”, kaže Alić.

Ovaj šokantni slučaj pogodio je brojne mještane Breze koji poznaju porodicu Sokić. Njen suprug, inače, radi u rudniku te imaju sina.

Uzrok tragedije

Svi su oni imali isključivo riječi hvale za ovu porodicu, a nitko od njih ne zna što je uzrok ove tragedije.

“Našli su je s fenom u kupatilu. Što se tu dešavalo, samo dragi Bog zna. Tragedija, ostade maksum bez majke, da vam srce pukne”, komentirali su mještani.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});