fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Folk u doba koronavirusa: Srbijanska turbofolk zvijezda održava koncert u Ljubuškom!

Autor: dnevno.ba

Nakon duže pauze u hercegovačkim noćnim klubovima, najavljen je koncert srbijanske glazbene zvijezde.

Kako je objavljeno iz ljubuškog kluba Diamond, u subotu, 1. kolovoza održat će se koncert Teodore Džehverović.

”Diamond klub ponovno s vama, jamčimo vam vrhunski koncertni spektakl, u goste nam dolazi mega popularna Teodora”, napisali su na društvenim mrežama.

U objavi navode da vrata kluba otvaraju u 21.30, a koncert počinje u sat vremena kasnije.

Podsjećamo, Krizni stožer ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi ŽZH 27. srpnja izdao je naredbe gdje se rad ugostiteljskih objekata ograničava do 23 sata.

Istom naredbom, zahtjeva se nošenje maske i pridržavanje distance, a moguće je maksimalno okupljanje od 50 ljudi u zatvorenom i 100 na otvorenom prostoru.

Zabavu je najavio i čitlučki Bumerang. Party uz DJ-eve, kako su objavili, započet će u 21 sat.

Inače samo stotinu metara od disko kluba Bumerang, nalazi se jedan od najvećih kič uradaka kinesko talijanskog kič pokreta Međugorje. Spomenik Gospe od Kružnog toka. Da, ne šalimo se, kip Gospe stavili su usred prometnice.

Noćni prizor siluete Gospe s krunicama koje okačuju *hodočasnici, iza koje franjevačka mladež do jutarnjih sati pjeva lijepe turbofolk stihove pune emocija i poruka ljubavi, nenadjebiv su prikaz progresije, liberalizma i multietničnosti hercegovskog društva. Društva koje Vatikan nikad nije uspio evangelizirati, budući da je antipapinski paganski pokret sa središtem u Međugorju, u Hercegovaca, jači od Crkve u Hrvata.

Kad Vatikan planira konačno pokrštavati Hercegovinu, još uvijek nije poznato. No poznaot je da je jedan od fratara otpadnika od Crkve, suosnivač Međugorja, u Rimu osnovao svoju Crkvu. I da komunicira sa vanzemaljcima.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});